bitcoin etf
Bitcoin

Jim Cramer plotseling weer bullish over Bitcoin

CNBC-persoonlijkheid Jim Cramer, die binnen de crypto-gemeenschap vaak belachelijk wordt gemaakt voor zijn slechte voorspellingen, is plotseling weer heel bullish over Bitcoin. Afgelopen jaar riep hij nog dat mensen al hun Bitcoin moesten verkopen, maar nu heeft de digitale munt weer een prachtige toekomst voor zich liggen. Het kan verkeren in de wereld van Jim Cramer.

‘Je kunt Bitcoin niet vermoorden’

“Het ding is dat je Bitcoin niet kunt vermoorden. De recent overleden investeringslegende (en miljardair) Charlie Munger, die zo briljant was over heel veel dingen, kon dit maar niet zien…

Het is een realiteit en een technologisch wonder. En ik denk dat mensen zich moeten realiseren dat het een blijvertje is. De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is altijd tegen geweest.

Nu betekent dat niet dat alle cryptomunten blijvers zijn, maar ik denk dat dit een opvallende comeback is die heel onverwachts was, behalve voor de bulls die nu gelijk krijgen”, aldus Jim Cramer.

Afgelopen jaar riep Cramer nog dat mensen weg moesten blijven van Bitcoin om goud te kopen.

Verkoop Bitcoin, koop goud!

Zo zie je maar… we zijn ongeveer 365 dagen verder en Jim Cramer is weer helemaal omgeslagen op een wijze die zeer kenmerkend is voor zijn manier van werken.

“Nu Bitcoin een paar weken is opgesprongen van zijn dieptepunten is het hele crypto-industriële complex weer opgestart om mensen te verleiden terug te komen. Ik denk dat dit een grote vergissing zou zijn”, aldus Jim Cramer.

Op het moment van deze uitspraken handelde Bitcoin op de koers van 22.678 dollar en inmiddels hebben we het alweer over een Bitcoin koers van 45.000 dollar.

Ergens is het groot van hem dat hij toegeeft destijds een foute analyse te hebben gemaakt, maar het zal niet lang duren voordat hij weer roept dat iedereen zijn of haar Bitcoin moet verkopen voor iets anders.

Pak nu je 10 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Nog maar even: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Gaat de Bitcoin koers opnieuw instorten?
Noord-Amerika blijft koploper in de globale crypto markt
Historische instroom voor BlackRock’s Bitcoin ETF: bijna $400 miljoen
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk