kamala harris
Regulatie

Kamala Harris’ kansen dalen na kritisch interview op Fox News

Volgens het crypto-betting platform Polymarket hebben de kansen van Kamala Harris om de verkiezingen van 2024 te winnen een flinke klap gekregen. Na een kritisch interview met Bret Baier van Fox News is Harris’ kans op een overwinning aanzienlijk gedaald. Haar kansen staan nu op slechts 38,7%, terwijl Donald Trump juist een sterke stijging naar 61,3% laat zien.

Harris onder vuur tijdens Fox-interview

Het interview met Kamala Harris zorgde voor veel opschudding. Baier voerde een scherp gesprek, waarbij hij Harris stevige vragen stelde over onder andere de Amerikaanse immigratiecrisis. Harris kreeg daarbij weinig ruimte om volledig te antwoorden, omdat Baier haar regelmatig onderbrak.

Fox News staat bekend als een platform dat de Republikeinen gunstig gezind is, dus het is geen verrassing dat Harris stevig aan de tand werd gevoeld. Toch krijgt ze lof voor het feit dat ze überhaupt een interview met Fox aandurfde. Hiermee laat ze zien dat ze bereid is om de confrontatie aan te gaan, zelfs met een overwegend Republikeins publiek.

Ondanks dit moedige optreden heeft het interview haar kansen op een verkiezingsoverwinning geen goed gedaan. Polymarket, een populair platform voor politieke weddenschappen, toonde een scherpe daling in Harris’ kansen na het interview. Haar kans om de verkiezingen van 2024 te winnen zakte naar 38,7%, wat benadrukt hoe groot de invloed van publieke optredens kan zijn op de perceptie van een kandidaat.

Trump verstevigt zijn positie

Aan de andere kant blijven de kansen van Donald Trump toenemen. Hij is nu de favoriet in vijf van de zes belangrijke swing states: Arizona, Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin. In Nevada gaan Harris en Trump nog nek-aan-nek. Deze swing states spelen een cruciale rol in de uitkomst van de verkiezingen. Het feit dat Trump in de meeste van deze staten een voorsprong heeft, vergroot zijn kansen op een verkiezingsoverwinning aanzienlijk.

De verschuiving in de kansen is niet alleen zichtbaar op Polymarket, maar ook op andere platforms. Op PredictIt.org heeft Trump een kans van 54%, terwijl Harris op 49% staat. Op Covers.com wordt Trump’s kans geschat op 60%, tegenover 45,6% voor Harris. Bij BetOhio worden de kansen voor Trump ingeschat op 55,6%, terwijl Harris op 50% staat. Het is duidelijk dat Trump momenteel wordt gezien als de grootste favoriet in de race tegen Kamala Harris.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Regulatie nieuws

Juan Tacuri krijgt 20 jaar gevangenisstraf voor zijn rol in wereldwijd cryptocurrency Ponzi-schema
Nieuwe deadline onthuld voor SEC’s beroep tegen Ripple: Wat je moet weten
Heftig debat tussen senator Elizabeth Warren en crypto-voorstander John Deaton
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk