Vechain, vet
VeChain

Kan VeChain de magische grens van $1 doorbreken?

2023 is tot nu toe een tam jaar geweest voor VeChain (VET). Ondanks een bescheiden stijging van 5,7% sinds het begin van het jaar, ligt de waarde nog steeds 94% onder zijn all-time high. Ter vergelijking: Bitcoin (BTC) heeft in dezelfde tijdspanne een indrukwekkende groei van 60% doorgemaakt. Toch lijkt het marktsentiment voor VeChain aan het verbeteren, wat nieuwe kansen kan bieden. Is het mogelijk voor VeChain om de mijlpaal van $1 te bereiken?

VeChain blijft doorontwikkelen

Na een jaarlijkse piek van $0.0317 op 21 februari 2023, heeft de VET koers een daling ingezet, een trend die we bij vele altcoins terugzien. Desondanks staat de koers momenteel op $0.167. Ondanks deze marktontwikkelingen blijft VeChain vooruitstrevend.

Onlangs is VeChain een samenwerking aangegaan met Boston Consulting Group (BCG) voor de introductie van de ‘Blockchain Biosphere’. Dit project heeft als doel duurzame ontwikkeling te bevorderen via blockchain-technologie. Daarnaast heeft het recent gepubliceerde Whitepaper 3.0 van VeChain licht geworpen op hun vernieuwde visie voor de toekomst. Hierin benadrukken ze hun streven naar een snelle, betrouwbare en gedecentraliseerde technologische infrastructuur die zowel wereldwijde duurzaamheid als zakelijke transformatie ondersteunt.”

Prijsvoorspelling voor VET tot 2030

Crypto-analisten van Changelly baseren zich op historische prijsbewegingen en verwachten dat VET tegen het einde van 2025 zal pieken op $0,051. Dit vertegenwoordigt een aanzienlijke stijging van 200%. Echter, het is nog ver verwijderd van de gewenste $1 grens. Ter vergelijking, VET’s all-time high staat genoteerd op $0,28. Kijkend naar een langere termijn, verwachten deze analisten dat VET in 2030 nog steeds niet de $1 zal raken, maar wel een indrukwekkende stijging kan maken naar $0,33. Dit zou een enorme groei van bijna 1900% ten opzichte van de huidige koers inhouden.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Ontdek welke cryptomunt 20% stijgt en zijn All Time High bijna doorbreekt
Wat Veroorzaakt de Plotselinge Daling van de Cryptomarkt Vandaag?
Avalanche blijft overeind in rode cryptomarkt
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Bitcoin koers daalt hard, wat is er aan de hand?
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%