ripple, xrp
Ripple

Kan XRP naar $27 stijgen? Crypto analist deelt zijn prijsvoorspelling

De bekende crypto-analist Egrag Crypto heeft via X drie belangrijke prijsdoelen voor XRP gedeeld in aanloop naar de volgende bull cycle. Ondanks de recente stagnatie van de XRP-prijs ziet de analist een potentieel voor een gigantische stijging van maar liefst 4.800% voor deze populaire cryptocurrency.

Weerstand- en steunniveaus voor XRP

Op 17 oktober deelde Egrag Crypto zijn analyse van de prijsontwikkelingen van XRP, gebaseerd op het zogenoemde Channel B-patroon. Dit patroon fungeert al jarenlang als een weerstandszone waar XRP moeite mee heeft om doorheen te breken. Egrag identificeerde drie belangrijke weerstandsniveaus en drie steunniveaus die cruciaal zijn voor de toekomstige koersontwikkeling van XRP.

Het eerste belangrijke weerstandsniveau ligt rond $0,6450. Hoewel XRP de afgelopen maanden meerdere keren boven de $0,60 is uitgekomen, is de koers telkens teruggevallen naar ongeveer $0,50. Een doorbraak boven de $0,6450 zou een positieve ontwikkeling kunnen betekenen, maar XRP zou dan nog steeds binnen Channel B blijven.

Het tweede weerstandsniveau bevindt zich op $0,85, een prijs waar XRP in het verleden ook moeite mee had. Het derde en belangrijkste weerstandsniveau ligt op $1,10. Een doorbraak boven deze grens zou een einde kunnen betekenen voor het Channel B-patroon en mogelijk de weg vrijmaken voor een sterke stijging van de koers.

Tegelijkertijd zijn er drie belangrijke steunniveaus die in het geval van koersdalingen mogelijk als vangnet kunnen fungeren. De eerste steun ligt op $0,48, gevolgd door $0,38, en tenslotte $0,28.

Optimistische prijsdoelen voor XRP

Naast de weerstand- en steunniveaus, wees Egrag Crypto op drie ambitieuze prijsdoelen voor XRP, mocht de cryptocurrency erin slagen om de maandelijkse candle boven Channel B te sluiten. Het eerste grote doel ligt op $7,50, gebaseerd op het 1.236 Fibonacci retracement-niveau.

Het tweede prijsdoel ligt op $13, gekoppeld aan het 1.414 Fibonacci-niveau. Het ultieme doel volgens Egrag Crypto is een koers van $27, wat overeenkomt met het 1.618 Fibonacci-niveau. Dit zou een monumentale stijging voor XRP betekenen en een winst van duizenden procenten ten opzichte van de huidige prijs.

Hoewel deze voorspellingen veel aandacht trekken, blijft het belangrijk om te benadrukken dat ze speculatief zijn.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Ripple nieuws

Gaat XRP 500x stijgen? Marktdata suggereert enorme rally in altcoin-seizoen
Kan XRP 1 dollar waard worden na de lancering van Ripple’s stablecoin?
BitBoy voorspelt: XRP koers kan nog steeds naar $60 ondanks rechtszaak met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Robert Kiyosaki waarschuwt voor gigantische crash: Bitcoin koers kan dalen tot $5000
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Handelaar verdient $9 miljoen met investering van $3000 in deze crypto
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk