Bitcoin

Keiser: Coronavirus zal Bitcoin prijs opdrijven naar $100.000

Bitcoin zal de $100.000 bereiken. Deze voorspelling deed Max Keiser op 5 maart omdat de uitbraak van het coronavirus de financiële markten opnieuw deed crashen.


Crisis zal Bitcoin prijs tot boven $100.000 brengen

In de laatste editie van zijn nieuws show ‘The Keiser Report‘ zei de bekende Bitcoin investeerder dat de wereldwijde paniek dit jaar een grote impact gaat hebben op de Bitcoin koers.

“Het jaar 2020 is deel twee van de wereldwijde financiële crisis. Deel 1 bracht det Bitcoin-whitepaper in 2009 voort.” Hij ging verder en vertelde:

“Bitcoin zal nu haar tweede wereldwijde financiële crisis ervaren. Dit terwijl de prijs al bijna op de $10.000 per munt ligt,” vertelde hij aan zijn collega presentator. De analist is overtuigd van de kracht van Bitcoin en zei:

“Deze wereldwijde crisis zal de Bitcoin prijs omhoog doen laten schieten naar $100.000 en meer.”

Zoals Newsbit eerder meldde, leed Bitcoin vergelijkbare verliezen als de traditionele markten. Ook de goud koers daalde vorige week. Echter, de afgelopen paar dagen zien we de Bitcoin koers stijgen, terwijl de beurzen inzakken.


Andere crypto analisten zijn positief

Niet alleen Keiser is positief over de Bitcoin koers. Ook crypto analist Willy Woo deed onlangs een positieve prijsvoorspelling.

De analist vertelde dat de Bitcoin prijs vaak beweegt in vierjarige cycli. Deze zijn gebaseerd op de 4 jaar waarin de blokhalvering plaats vindt. De analist vertelt:

“Als je een goede gok doet, zal de BTC prijs hoger dan $100.000 liggen; Ik denk dat één van de meest logische voorspellingen ongeveer rond de $135.000 zou liggen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $9.100. Dat betekent dat de prijs met ongeveer 1,5% is gestegen vandaag.

 

Bitcoin nieuws

Waarom stijgt de cryptomarkt vandaag?
Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Waarom het $65.000-niveau cruciaal is voor de Bitcoin koers
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13