Bitcoin

Mati Greenspan: “Bitcoin rally is pas net begonnen”

In een nieuwsbrief die vandaag is vrijgegeven, zei Mati Greenspan, de oprichter van Quantum Economics, dat de recente stijging van Bitcoin voorbij $23.000 niet noodzakelijkerwijs betekende dat de markt ‘oververhit’ is en op weg is naar een crash zoals die in december 2017.


Een winst van 250% in enkele dagen is mogelijk

“Naar onze mening zijn we pas net begonnen”, aldus Greenspan. Daarbij vertelt hij dat het niet heel veel zin heeft om naar het verleden te kijken om te bepalen welke procentuele winsten mogelijk zijn. Hij voegde toe:

“Mocht de vraag vanaf deze blijven aantrekken en het aanbod blijft beperkt, dan is er een mogelijkheid dat we in enkele dagen tijd een winst van 250% zien, of zelfs meer.”

Greenspan zei dat er niemand op de planeet is die zou kunnen voorspellen wanneer de BTC prijs weer zal zakken. Ook zegt de analist dat de prijsvoorspelling van Scott Miner, van Guggenheim, geen bizar idee is.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Bitcoin zal nieuwe records blijven behalen

Nu we voorbij de vorige recordhoogtes zijn, zijn er geen niveaus meer op de grafie die zouden kunnen aangeven waar de Bitcoin prijs uiteindelijk zou kunnen stijgen. Dit betekent dus dat BTC zich in een prijs-ontdekkingsfase bevindt. Deze fase kenmerkt zich vaak met enorme volatiliteit omdat er geen weerstands- en ondersteuningsniveaus uit het verleden aanwezig zijn.

Andere figuren in de cryptowereld, zoals Binance.US CEO Catherine Coley, zien de huidige Bitcoin-bullrun ook als bewijs van aanhoudende groei.

Wanneer de Federal Reserve en andere regeringsinstanties over de hele wereld oké zijn met de effecten van inflatie op fiat-valuta’s, zullen we de verschuiving van kapitaal naar de BTC blijven zien. Dit zal betekenen dat de prijs zal blijven stijgen.

 

Bitcoin nieuws

9e grootste bank ter wereld koopt Bitcoin via BlackRock ETF
Nederlandse crypto analist: Koersdalingen Bitcoin zijn bijna voorbij
Amerikaans miljardenbedrijf gaat iedere maand Bitcoin kopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?