Max Keiser: Altcoins zijn dood, geld stroomt naar Bitcoin

 
 

De Amerikaanse Bitcoin analist Max Keiser vertelt dat de cryptocurrency prijsstijging geen altcoins zal bevatten. Volgens hem stroomt al het geld naar BTC.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Het fenomeen altcoin is afgelopen

Keiser vertelt in een interview dat door de ontwikkeling en adoptie van de cryptocurrency wereld, door bijvoorbeeld Segwit en Lightning protocol, mensen meer inzicht krijgen in de waarde van Bitcoin en de schaalvergroting die zal plaatsvinden in de BTC blockchain. Dit zijn allemaal redenen waarom mensen hun geld verplaatsen naar de veiligste chain, namelijk die van Bitcoin.

Keiser vertelt verder en voorspelt zelfs dat veel altcoins over een tijdje nog maar een paar cent waard zijn of zelfs helemaal verdwijnen. “Al het geld van altcoins zal uiteindelijk naar Bitcoin vloeien,” zegt hij. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin dominantie rond de 62%. De analist vertelt dat het naar 80 of 90% kan gaan. “Het fenomeen altcoin is afgelopen.”


Analisten zijn het eens: Bitcoin > Altcoins

Keiser is niet de enige crypto analist die misère voor altcoins voorspelt. Onlangs vertelde crypto trader Peter Brandt dat hij verwacht dat de Bitcoin zal blijven groeien, maar dat altocoins de voordelen hiervan niet zullen voelen. De analist vatte zijn voorspelling in 1 duidelijke zin samen: “Cryptofans die verwachten dat alts opnieuw flink stijgen, net zoals in 2017, zijn straks waarschijnlijk erg teleurgesteld.”

Analisten zijn over het algemeen wel zeer positief over de Bitcoin koers. Zo verwacht Pompliano dat de Bitcoin prijs eind 2021 rond de $100.000 dollar zal liggen. Een grote aanjager van een stijgende BTC koers zal de aankomende Bitcoin halving zijn, zegt de analist. Daarnaast vertelt de analist dat het kapitaal van institutionele beleggers de prijs omhoog zal stuwen.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken