Miami Dolphins gaan crypto-betalingen accepteren

 
 

Het Amerikaanse football team Miami Dolphins is een samenwerking gestart met de Litecoin Foundation. Door middel van deze samenwerking accepteert de club binnenkort cryptocurrency.


September 2019

Volgens de officiële aankondiging begint de samenwerking officieel op 5 september van dit jaar. Dit is mede het begin van het nieuwe NFL-seizoen. Vanaf dit seizoen gebruiken de Dolphins Litecoin als hun officiële cryptocurrency.


Thuiswedstrijden

Door deze samenwerkingen kunnen fans van de club hun tickets aanschaffen met zowel Litecoin als Bitcoin. De opbrengsten hiervan worden in 2e gedeeld, 50/50. Waarvan de helft naar de Miami Dolphins Foundation en zijn goede doelen gaat.


Enorm publiek

Door deze samenwerking wordt Litecoin opengesteld voor een publiek van miljoenen mensen. Hiermee wordt de adoptie van cryptocurrencies steeds groter.

Ook worden de use-cases van cryptocurrency hier steeds verder door uitgebreid. De digitale valuta’s krijgen steeds meer gebruikersscenario’s in de echte wereld. Deze stappen zijn zowel goed voor Litecoin als cryptocurrency in zijn algemeenheid. Litecoin ziet dit dan ook als enorme kans om mensen te informeren over hun cryptocurrency en cryptocurrencies als geheel.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken