Gamer Twitch
Altcoin

Raoul Pal is extreem bullish over crypto-gaming

Macro-guru en Real Vision CEO Raoul Pal zegt dat hij een “grote uitbraak” verwacht voor één specifieke crypto-sector. In een nieuw interview met de Empire Podcast zegt de voormalig topbankier van Goldman Sachs dat gaming-applicaties richting een nieuwe fase van adoptie gaan.

Voor die sector voorspelt hij op de korte termijn een gigantische uitbraak.

We zien het gebeuren

“Als we duidelijke toepassingen zien voor grote hoeveelheden gebruikers, zien we gaming. Het begint te gebeuren. Ik denk dat er een grote uitbraak aankomt voor deze sector”, aldus Raoul Pal.

Pal voegt hieraan toe dat hij verwacht dat de enorme adoptiegolf niet beperkt blijft tot op blockchain-technologie gebaseerde games. Hij zegt dat hij voor een heleboel crypto-applicaties een explosie van de adoptie verwacht de komende maanden.

“Maar we hebben zoveel van dit soort consumentenapps. De oude beweging van Web2 naar Web3 of het ‘oude internet’ naar het ‘nieuwe internet.’ Dat gaat op schaal gebeuren en dat gaan we echt zien tijdens deze cyclus”, zo voorspelt Raoul Pal.

Ook verwacht hij de komende periode gigantische koersstijgingen. Het zal dus niet alleen de adoptie zijn die als een raket omhoogschiet. Raoul Pal is hier natuurlijk niet voor de adoptie. Raoul Pal is hier om geld te verdienen.

Als een raket omhoog

Met name over Solana is Raoul Pal op dit moment behoorlijk optimistisch. Voor het smart contract platform verwacht hij een stijging van 1.000 procent. Terwijl hij ook voor Bitcoin een stijging van 400 tot 500 procent inkleurt voor deze bullrun. Dat zou gigantisch zijn, want dat zou voor Bitcoin een market cap van ruim 5 biljoen dollar opleveren.

Ook zou dat de Bitcoin koers tot ongeveer 200.000 dollar omhoogbrengen. Dat zijn koersen die we ons momenteel nog niet echt voor kunnen stellen. Laten we eerst maar eens proberen om voorbij het niveau van 100.000 dollar te schieten.

Dat zou voor de bullrun van 2024/2025 al een hele mooie doelstelling zijn voor de Bitcoin koers.

Raoul Pal gelooft ook dat er nog een hele grote kans komt voor investeerders in een nieuwe layer-1 blockchain. Zoals we dat twee cycli geleden zagen met Ethereum en tijdens de vorige cyclus met Solana.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Altcoin nieuws

Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’