Non-fungible Token - NFT
Ripple

Ripple heeft NFT-tests uitgevoerd en is klaar voor de lancering op XRPL

Ripple heeft een nieuwe doorbraak aangekondigd in de ontwikkeling van een zeer efficiënt NFT-systeem op de de XRP ledger. De XRPL is in staat om meerdere verbindingen met verschillende entiteiten te verwerken.

NFT-tests succesvol uitgevoerd

In een recente tweet maakte het bedrijf bekend dat de ontwikkeling van het nieuwe ondersteuningssysteem voltooid is. Dit volgt op een voorstel genaamd de XLS-20, waarin werd aanbevolen om native NFT-ondersteuning op het grootboek (ledger) in te schakelen.

Ripple kondigde ook plannen aan om de testresultaten te publiceren zodat iedereen ze kan analyseren. Een gedetailleerde beschrijving van de testmethoden en de testresultaten vind je hier. De beschrijvingen omvatten de testomgeving, screenshots van de actieve code en de verschillende workloads die bij het testen betrokken zijn (XRP-betalingen, NFT-aanbiedingen, NFT-mining en een mix van betalingen en aanbiedingen).

Wat houden deze tests in?

De test omvatte het meten van de NFT-doorvoer door een miljoen accounts aan te maken. Elk van deze accounts was belast met het minten van 20 NFT’s, wat het totaal op 20 miljoen NFT’s bracht. Om de doorvoer te meten, werd een bod voor elke NFT gemaakt en vervolgens geaccepteerd, waarbij twee transacties werden uitgevoerd. De werklast werd binnen 751 seconden afgehandeld.

Een andere test werd uitgevoerd door XRP-betalingen te mengen met NFT-aanbiedingen en hun acceptatie. Dit zorgde voor 4 transacties, 2 XRP-betalingen en een paar transacties voor aanbod en acceptatie. Deze werklast nam 1.064 seconden in beslag.

Hoewel het goede nieuws schaaloplossingen op hoog niveau introduceert voor de XRPL, valt nog te bezien hoe het systeem daadwerkelijk zal worden geïmplementeerd. Toch lijkt de Ripple-gemeenschap blij met NFT-ondersteuning op het systeem.

XRP zal de native valuta zijn voor het kopen of verkopen van NFT’s op de XRPL. Dit zal de capaciteit en acceptatie van de munt aanzienlijk kunnen vergroten. XRP is ook geadopteerd op RippleNet, waar verschillende financiële instellingen snelle en grensoverschrijdende overboekingen kunnen starten met XRP als basisvaluta.

Ripple nieuws

Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?