Ripple labs, Ripplenet
Ripple

Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren

Ripple heeft toestemming gekregen om verschillende video’s van SEC-functionarissen, die publiekelijk opmerkingen maken, te verifiëren.

Rechter gaat akkoord met verzoek Ripple

Rechter Sarah Netburn heeft het verzoek van Ripple ingewilligd om niet-partijgebonden dagvaardingen uit te zenden naar videohostingplatforms om een aantal video’s van topambtenaren van de SEC te verifiëren.

De platforms in kwestie verbieden hun gebruikers om eigen kopieën van de inhoud te downloaden. Daarom moesten de gedaagden de rechter om toestemming vragen.

De SEC beweerde dat zij alleen met het verzoek zou instemmen als de gedaagden ermee instemden de ‘Discovery’ te heropenen. De eiser wilde verschillende dagvaardingen uitbrengen om videomateriaal te verkrijgen dat zijn eigen vorderingen zou ondersteunen.

Ripple hield vol dat het met zijn twee verzoeken niet probeerde het Discovery-proces te heropenen. De moties hebben betrekking op de verzoeken om toelating die Ripple heeft ingediend eind augustus.

In haar uitspraak gaat rechter Netburn voorbij aan het argument van de SEC dat de gedaagden de Discovery-procedure willen heropenen.

In een brief die op 8 augustus werd ingediend, zei de eiser dat hij geen standpunt innam over de motie van de gedaagden om het Discovery-proces te heropenen.

Verificatie is heel standaard

Zoals opgemerkt door advocaat Jeremy Hogan, een partner bij het advocatenkantoor Hogan & Hogan, is verificatie heel standaard. Daarom zou het niet zo moeilijk moeten zijn.

Ripple heeft ook gereageerd op de bezwaren van de aanklager met betrekking tot de recente rechterlijke uitspraken in verband met de e-mails van voormalig SEC-functionaris William Hinman. De gedaagden beweren dat het bureau de uitspraken van de rechter verkeerd heeft geïnterpreteerd.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?