kiyosaki
Beurs, Bitcoin

Robert Kiyosaki: ‘Deze crash is jouw kans om rijk te worden’

De bekende investeerder en auteur Robert Kiyosaki, heeft op Twitter gesproken over de aandelen- en crypto crash van de afgelopen week. Terwijl de koersen instorten, ziet hij nog steeds een kans voor investeerders en ondernemers.

De aandelenmarkt stort in. Dit is jouw kans om rijker te worden.

Kiyosaki tweette dat de aandelenmarktcrash eindelijk is aangebroken. Op vrijdag stortte de Dow Jones-index in met 600 punten, daalde de Nasdaq met 2,4% en viel de S&P 500 koers met 6% naar onder ten opzichte van zijn recent behaalde recordhoogte.

Robert Kiyosaki herinnerde zijn 2,1 miljoen volgers op X (voorheen bekend als Twitter) eraan dat hij deze crash had voorspeld in meerdere tweets die hij de afgelopen jaren had geplaatst. De auteur van “Rich dad, Poor dad” heeft vele malen gewaarschuwd dat er spoedig een crash zou komen.

Wat moet je nu doen?

Een van de manieren om nu te handelen, zei hij, is om de kans te benutten om rijk te worden. Hij gelooft dat het slim is om nu activa te kopen tegen lage prijzen.

Hoewel de verliezen nu groot lijken is dat wat slim geld doet. Hij verwees naar zijn boek waarin zijn ‘Rich dad’ hem leerde dat wanneer de markten instorten, dit de tijd is waarin de rijken rijker worden’.

Bitcoin koers naar $350.000

Begin juni verraste Robert Kiyosaki de cryptogemeenschap met een gigantische prijsvoorspelling voor Bitcoin. Kiyosaki twitterde dat hij verwacht dat Bitcoin zal stijgen tot het niveau van $350.000.

Hij legde uit dat dit eigenlijk geen voorspelling was, maar eerder zijn “doel, droom en wens.” Daarnaast onthulde Kiyosaki dat hij niet alleen Bitcoin kocht, maar ook bekende altcoins zoals Ethereum en Solana.

Kiyosaki heeft sinds minstens 2020 actief getwitterd over Bitcoin, toen de pandemie begon, en hij beschuldigde de Amerikaanse regering er herhaaldelijk van “nep” Amerikaanse dollars te drukken om de economie te ondersteunen.

Dit jaar heeft de financiële goeroe een andere grote reden gegeven voor zijn verwachtingen van de Bitcoin-stijging: de omvang van de Amerikaanse staatsschuld heeft inmiddels een verbijsterende $35 biljoen bereikt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Beurs nieuws

Nvidia pakt historisch verlies en wordt aangeklaagd
AEX koers stijgt licht: wat zijn de verwachtingen voor deze week?
AEX koers omhoog ondanks harde klap voor Nvidia
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?