Shiba inu coin, shib
Shiba Inu

Shiba Inu-gebruikers kunnen nu eenvoudig BONE-tokens kopen met hun creditcard

De ontwikkelaars van het Shiba Inu (SHIB) netwerk hebben een nieuwe functie aangekondigd die gebruikers in staat stelt om BONE-tokens met hun creditcard te kopen. LucieSHIB, de marketingverantwoordelijke van het Shiba Inu-netwerk, deelde dit nieuws via het sociale mediaplatform X.

Met deze nieuwe functie kunnen gebruikers eenvoudiger toetreden tot het SHIB-ecosysteem, wat de verdere groei van het platform kan bevorderen.

BONE is een token dat wordt gebruikt om transacties op Shibarium mogelijk te maken. Dit layer-2 protocol vormt een cruciaal onderdeel van het SHIB-ecosysteem en ondersteunt efficiënte transacties en geavanceerde functies zoals Non-Fungible Tokens (NFT’s) en gedecentraliseerde handelsplatformen.

Nieuwe functie moet gebruikersaantallen van Shibarium-netwerk stimuleren

De ontwikkelaars hopen dat deze nieuwe functie meer gebruikers naar het Shibarium-netwerk zal trekken, aangezien het platform al geruime tijd moeite heeft met het aantrekken van gebruikers. Shibarium blijft een van de minst gebruikte layer-2 protocollen binnen het Ethereum (ETH) ecosysteem.

Het netwerk heeft een Total Value Locked (TVL) van slechts $1,25 miljoen, wat zeer laag is in vergelijking met andere protocollen zoals Polygon (MATIC), die miljarden dollars aan gebruik aantrekken.

Het gebrek aan groei bij Shibarium weerspiegelt zich ook in de prijs van Shiba Inu (SHIB). De koers van SHIB staat nog steeds onder druk en noteert momenteel rond $0,0000134, na een daling van 1,6% in de afgelopen 24 uur. Sinds mei is de waarde aanzienlijk gedaald; toen handelde de memecoin nog rond de $0,000029.

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Shiba Inu of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Shiba Inu nieuws

Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins