Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Slechts een kwestie van tijd tot Tether Ethereum inhaalt

In een nieuw rapport schrijft Bloomberg dat het verwacht dat Tether Ethereum zal passeren als de nummer twee cryptocurrency op basis van marktwaarde.

Het rapport vermeldt de groei van de marktkapitalisatie van Tether als één van de belangrijkste drijfveren voor de prijsstijging van de Bitcoin:

“Er is grote interesse in een digitale dollar te zien en dat laat de noodzaak om zonder tussenpersoon transacties te verrichten en waarde op te slaan in de reservemunt van de wereld.”


Tether rukt razendsnel op

Onlangs heeft Tether al de nummer 3 positie van Ripple overnomen. Bloomberg beweert dat het daar niet zal stoppen. Het bedrijf laat weten dat het slechts een kwestie van tijd is totdat Tether ook Ethereum inhaalt.

“Zonder een onwaarschijnlijke ommekeer in de cryptotrends, zou het een kwestie van tijd moeten zijn totdat Tether Ethereum passeert om de nummer 2 plek in de totale activa achter Bitcoin te veroveren. Profiteren van wijdverbreide adoptie met een levensvatbare zaak als een proxy voor de reservemunt van de wereld, lijkt er weinig te stoppen de toenemende acceptatie van de dollar-gebonden stabiele munt. “

Tegelijkertijd beweert het rapport dat Ethereum in de schaduw van Bitcoin staat en weinig eigen drijfvermogen heeft.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


De dollar blijft sterk

Ondanks het enorme Amerikaanse stimuleringspakket blijft de dollar sterk en stijgt de koers ten opzichte van andere belangrijke valuta’s. Als zodanig winnen ook stablecoins munten zoals Tether die toegang geven tot de dollar aan populariteit, stelt het rapport.

Het enige wat op dit moment tegen zit voor de stablecoin zijn de juridische kwesties waarin zowel Bitfinex als Tether in verwikkeld zijn. Alleen deze problemen lijken het toekomstige succes ervan een echte uitdaging kunnen vormen.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten