Dogecoin plaatje
Dogecoin

Staat X op het punt om Dogecoin te integreren?

Dogecoin (DOGE) heeft de hele maand mei zijwaarts bewogen, net als de rest van de markt. Echter, dit zou dit jaar nog kunnen veranderen.

Een insider, “DogeDesigner”, tweette namelijk over de lancering van X Payments, dat mogelijk ondersteuning voor DOGE zal bieden. Het platform wordt naar verwachting eind 2024 gelanceerd.

Integratie op X?

X Corporation heeft recentelijk licenties verkregen om cryptobetalingen te verwerken in specifieke Amerikaanse staten. Het is vrijwel zeker dat Bitcoin (BTC) een van de munten zal zijn die beschikbaar komen op het platform. Dit heeft de geruchten aangewakkerd dat ook Dogecoin (DOGE) mogelijk als betaalmiddel zal worden geaccepteerd.

Elon Musk, de eigenaar van X, heeft in het verleden meerdere keren over het meme-project gepost. Tijdens de bullmarkt in 2021 zorgden zijn berichten ervoor dat DOGE een nieuwe all-time high (ATH) van $0,73 bereikte. Ondanks de geruchten heeft Elon Musk echter nog steeds geen bevestiging gegeven over de integratie van DOGE in X Payments.

De enorme potentie van DOGE

Na een dieptepunt van minder dan $0,060 tijdens de bearmarkt in 2023, staat DOGE nu op $0,15, het hoogste niveau in twee jaar. Hoewel dit een aanzienlijke stijging is, handelt de digitale munt nog steeds 80% lager dan zijn all-time high (ATH) van 2021. Dit wijst erop dat er nog veel opwaarts potentieel is.

Analisten voorspellen stijging voor Dogecoin

Volgens analisten van AMBCRYPTO kan Dogecoin deze maand nog een stijging tegemoet zien na de correctie in april. De liquidatiegrafieken tonen een toename van short-liquidaties, wat suggereert dat beleggers die op koersdalingen wedden verlies hebben geleden. Dit wijst op een mogelijke prijsstijging voor Dogecoin in de komende weken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Dogecoin nieuws

Crypto analist: Dogecoin kan snel 1 dollar waard worden
Ripple CEO haalt keihard uit naar Dogecoin
Crypto analist: Dogecoin loopt risico op koersdaling, ongeacht volgende beweging Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken