chainlink
Altcoin

Stijging van 20 procent in aantocht voor Chainlink?

De populaire pseudonieme analist Rekt Capital verwacht dat Chainlink (LINK) zijn herstel kan doorzetten. Op 11 september viel het project naar een dieptepunt van 5,76 dollar, maar inmiddels staat de Chainlink koers weer 19 procent hoger op 6,90 dollar per token.

Rekt Capital voorspelt dat Chainlink het in zich heeft om de koers van 8,186 dollar opnieuw te bezoeken, wat een extra stijging van ongeveer 20 procent oplevert.

Overigens is Rekt Capital niet alleen positief over de Chainlink koers, ook voor Dogecoin ziet hij op dit moment kansen. De grootste memecoin van de markt bereikte eind juli een hoogtepunt van 0,082 dollar en is sindsdien met meer dan 23 procent gevallen richting de huidige koers van 0,623 dollar.

chainlink analyse

“Dogecoin weet tot zover de bodem van het kanaal als steunpunt te bewaren. De voornaamste marktstructuur is nog altijd intact”, aldus Rekt Capital.

Dat zou betekenen dat Dogecoin straks weer kan opstijgen, al is er wel een uitbraak uit het kanaal voor nodig om echt weer te kunnen knallen voor de memecoin. Lijkt het op basis van de grafiek van Rekt Capital alsof we moeten concluderen dat de memecoin vanaf begin 2023 in een neerwaartse trend zit.

Bitcoin in vroege bullmarkt

Wat Bitcoin betreft stelt Rekt Capital dat we ons in de vroege fase van een bullmarkt bevinden. Rekt Capital noemt het zelfs “duidelijk” dat we ons in de beginfase van een bullmarkt bevinden.

Al waarschuwt de analist ervoor dat Bitcoin nog een correctie kan ondergaan, zoals we dat in 2019 en 2015 ook zagen gebeuren.

“Op de lange termijn ziet het er bullish uit, maar op de middellange termijn? Over de komende zeven maanden krijgen we (wel of niet) een laatste grote correctie. Gaat het gebeuren? Het zou slim zijn om je daar in ieder geval op voor te bereiden”, aldus Rekt Capital.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

LUNC koers stijgt na aankondiging van notering op Binance
Terra LUNC en LUNA koers schieten omhoog in de opbloeiende cryptomarkt
Crypto whales kopen massaal Chainlink (LINK) tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen
Deze 3 crypto’s kunnen enorm stijgen in december