XRP, RIpple
Altcoin, Ripple

Nederlandse Analist: Ripple (XRP) kan Spoedig $0,90 Bereiken

De populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe deelt met zijn ruim 660.000 volgers op Twitter dat XRP op termijn kan doorschieten naar een koers van 0,90 dollar.

Voordat het dat niveau bereikt, verwacht hij nog wel een kleine terugval van de munt naar 0,65 dollar. Vervolgens ziet Van de Poppe een mogelijkheid voor XRP om zijn bullish momentum te herpakken. Op het moment van schrijven tikt XRP binnen op 0,7487 dollar.

Verder is Van de Poppe bullish over Chainlink, het decentrale netwerk van oracles. Hij voorspelt een gigantische rally voor de munt, die kan beginnen als de koers zich boven de 6 dollar weet te houden. “Tot nu toe loopt alles op rolletjes voor Chainlink. Het is zaak om de koers van 6 dollar vast te houden”, aldus Van de Poppe.

Van de Poppe lijkt op basis van de bovenstaande grafiek te voorspellen dat de Chainlink koers kan oplopen tot 16 dollar per token. Op het moment van schrijven heeft Chainlink het even moeilijk met een koers van 6,69 dollar per token.

Voor de afgelopen 24 uur staat het daarmee op een daling van om en nabij de 2,0 procent. De laatste altcoin die op de radar van de Nederlandse analist staat is Polygon, waar Van de Poppe ook zeer bullish over blijkt te zijn.

Polygon

Voordat Polygon aan de positieve run omhoog begint, is het volgens de analist eerst tijd voor een daling. Die correctie zou de koers van Polygon tot wel 0,75 dollar omlaag kunnen trekken, voordat er een nieuwe opwaartse koersbeweging kan plaatsvinden.

Polygon handelt momenteel op 0,7799 dollar en staat daarmee voor de afgelopen 24 uur op een daling van 1,39 procent. Voor de afgelopen zeven dagen staat er echter een plus van ruim 15 procent op de kaart.

Dat heeft vooral te maken met de gedeeltelijke overwinning van Ripple in hun rechtszaak tegen de SEC. Van de Poppe geeft aan dat hij van de koers van 0,79 tot 0,80 dollar geïnteresseerd is om MATIC te kopen. Daar zitten we momenteel dus al redelijk ver onder, wat betekent dat de Nederlandse analist nu waarschijnlijk instapt.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

ChatGPT voorspelt: XRP koers zal dit jaar naar 3 dollar stijgen
Na een jaar is Metaco volledig geïntegreerd in Ripple platform
SEC versus Ripple: Onterechte boete van $2 miljard of rechtvaardige straf?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten