Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Terra heeft al $165 miljoen verdiend door Bitcoin te kopen

De grote Bitcoin aankopen hebben Terra al meer dan $165 miljoen opgeleverd, zo blijkt uit de wallet van het blockchain protocol. Dit komt door de prijsstijging van de BTC tokens.


Bitcoin aankopen leveren Terra veel geld op

De Luna Foundation Guard (LFG) is een non-profitorganisatie rondom Terra. Deze foundation heeft plannen om zijn TerraUSD (UST) stablecoin te ondersteunen met zowel Bitcoin als zijn eigen LUNA munt. En daarvoor heeft het bedrijf heel veel Bitcoins nodig.

Deze plannen werden deze maand onthuld door Terra mede-oprichter Do Kwon. Echter is de wallet al langer actief en zag het een aanzienlijke instroom in januari. Sinds half maart heeft het bedrijf heel veel Bitcoins gekocht. In slechts een paar weken tijd heeft de foundation meer dan 30 duizend Bitcoins gekocht.

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, heeft de prijsstijging van Bitcoin de organisatie $165 miljoen aan indirecte winst opgeleverd. Door het hoogste punt in drie maanden tijd kwam de totale winst uit op $186 miljoen.


Kritiek op Terra’s plannen

Terwijl hij kritiek op Terra’s plannen van Peter Schiff weerlegde, leek Kwon te ontkennen dat de Bitcoin prijs kan stijgen door zo’n grote investering. Schiff zei dat geen zin heeft om een ​​V.S. stablecoin te ondersteunen met iets anders dan de dollar.

De oprichter van Terra is het daar echter niet mee eens. hij zei:

“Als ik in staat zou zijn om de Bitcoin prijs te veranderen, zou het niet geschikt zijn als reserve.” Aldus Do Kwan in een Twitter-debat met Schiff.


Wil jij LUNA verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Terra gaat Tesla voorbij

Terra is van plan om in totaal $10 miljard aan Bitcoin te kopen. Dit zou betekenen dat de bezittingen van andere bedrijven, waaronder MicroStrategy, dat momenteel 125.051 Bitcoin heeft, op den duur in zal gaan halen. Het inhalen van MicroStrategy zal nog wel even duren. Wel zal Terra waarschijnlijk spoedig meer Bitcoin bezitten dan Tesla, die naar schatting 43.200 Bitcoin bezit.

In termen van nettowinst is Tesla 1,36 keer gestegen ten opzichte van de oorspronkelijke aankoopprijs, terwijl MicroStrategy 1,6 keer is gestegen, zo blijkt uit gegevens van Bitcoin Treasuries.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten