terra, luna classic token
Altcoin

Terra Luna Classic prijs stijgt 90% na aankondiging van Binance

De prijs van Luna Classic (LUNC) is vandaag flink gestegen nadat Binance zei dat het nieuwe ‘perpetual contracten’ voor de token zal lanceren.

Stijging na aanvankelijke daling

De prijs van Luna Classic steeg vandaag zelfs even met 90% naar een hoogtepunt van $0,000190. Op het moment van schrijven wordt de token verhandeld tegen een prijs van $0,000137.

De prijzen van de nieuwe Terra LUNA daalden echter met meer dan 60% na de eerste lancering. Ondertussen vertoonden de prijzen van LUNA Classic (LUNC) enkele groene indexen dagen na de verschrikkelijke ineenstorting.

De Terra LUNA-airdrop kreeg de steun van veel crypto-exchanges. Binance, ‘s werelds grootste exchange, kondigde de aanbieding van het nieuwe LUNA-token aan. In de verklaring stond echter dat het in de “innovatiezone” moest worden geplaatst. Binance zei dat het de Terra 2.0 (LUNA) zal uitgeven aan alle rechthebbende LUNC- of USTC-houders op basis van de voorgestelde verhouding. De stortingen en opnames voor de token gaan echter open op 31 mei 2022 om 05:30 (UTC).

De prijzen van de nieuwe LUNA token daalden juist met meer dan 60% na de eerste lancering. De Terra LUNA-airdrop kreeg de steun van veel crypto-exchanges. Op bijna alle grote exchanges hebben investeerders ook recht op de airdrop.

Binance gaat 1000 Luna Classic tokens met BUSD-marge uitgeven

In de laatste ontwikkeling onthulden Binance-futures dat ze de 1000LUNC perpetual contracten zullen lanceren met een hefboomwerking tot 20x. De contracten worden morgen, 31 mei 2022 uitgegeven.

Het bedrijf Terraform labs zit echter nog altijd flink in de problemen onderzoeken de Zuid-Koreaanse instanties intensief de mogelijke reden achter de historische ineenstorting. Ook de betrokkenheid van de crypto-exchanges tijdens de crash wordt overwogen.

Altcoin nieuws

Crypto analist: ‘Deze cryptomunt ziet er extreem bullish uit’
Near Foundation introduceert revolutionaire blockchainhandtekeningen voor cross-chain interoperabiliteit
Onbekende crypto schiet omhoog na samenwerking met Panasonic
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?