Altcoin Nieuws

Terra Luna Classic prijs stijgt 90% na aankondiging van Binance

De prijs van Luna Classic (LUNC) is vandaag flink gestegen nadat Binance zei dat het nieuwe ‘perpetual contracten’ voor de token zal lanceren.

Stijging na aanvankelijke daling

De prijs van Luna Classic steeg vandaag zelfs even met 90% naar een hoogtepunt van $0,000190. Op het moment van schrijven wordt de token verhandeld tegen een prijs van $0,000137.

De prijzen van de nieuwe Terra LUNA daalden echter met meer dan 60% na de eerste lancering. Ondertussen vertoonden de prijzen van LUNA Classic (LUNC) enkele groene indexen dagen na de verschrikkelijke ineenstorting.

De Terra LUNA-airdrop kreeg de steun van veel crypto-exchanges. Binance, ’s werelds grootste exchange, kondigde de aanbieding van het nieuwe LUNA-token aan. In de verklaring stond echter dat het in de “innovatiezone” moest worden geplaatst. Binance zei dat het de Terra 2.0 (LUNA) zal uitgeven aan alle rechthebbende LUNC- of USTC-houders op basis van de voorgestelde verhouding. De stortingen en opnames voor de token gaan echter open op 31 mei 2022 om 05:30 (UTC).

De prijzen van de nieuwe LUNA token daalden juist met meer dan 60% na de eerste lancering. De Terra LUNA-airdrop kreeg de steun van veel crypto-exchanges. Op bijna alle grote exchanges hebben investeerders ook recht op de airdrop.

Binance gaat 1000 Luna Classic tokens met BUSD-marge uitgeven

In de laatste ontwikkeling onthulden Binance-futures dat ze de 1000LUNC perpetual contracten zullen lanceren met een hefboomwerking tot 20x. De contracten worden morgen, 31 mei 2022 uitgegeven.

Het bedrijf Terraform labs zit echter nog altijd flink in de problemen onderzoeken de Zuid-Koreaanse instanties intensief de mogelijke reden achter de historische ineenstorting. Ook de betrokkenheid van de crypto-exchanges tijdens de crash wordt overwogen.

Altcoin nieuws

Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?
Prijs van FTM stijgt met 50% terwijl Fantom roadmap onthult
Voorstel van Terra Classic om burn belasting opnieuw te verhogen tot 1,2%
Meer nieuws

Meest gelezen

Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft
Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten