TONcoin
Toncoin

Toncoin koers stijgt met 11% na opname in Binance Launchpool

In de afgelopen 24 uur is de waarde van Toncoin (TON) aanzienlijk gestegen. Binance kondigde aan dat TON zal worden toegevoegd aan het Binance Launchpool-platform, wat de waarde van TON direct met meer dan 11 procent deed stijgen tot $7,05. Begin deze maand lag de koers nog op $5,20.

Mooie mijlpaal voor Toncoin

Binance Launchpool is een platform binnen het Binance-ecosysteem dat gebruikers de mogelijkheid biedt om crypto-activa te verdienen door hun bestaande activa te staken. Niet alle cryptovaluta komen echter in aanmerking voor dit platform, wat de toevoeging van TON des te betekenisvoller maakt.

De opname van TON in Binance Launchpool is een belangrijke mijlpaal voor de token. Vanaf deze week kunnen gebruikers BNB en FDUSD staken om TON-tokens te verdienen, wat de interesse in TON heeft vergroot.

Na de aankondiging bereikte de prijs van TON een hoogtepunt van $7,22, voordat deze iets terugviel naar iets boven de $7. Volgens gegevens van CoinMarketCap is TON de afgelopen week met meer dan 24 procent gestegen.

TON werd oorspronkelijk ontwikkeld door Telegram en heeft zich inmiddels gevestigd als een belangrijke speler binnen het ecosysteem van The Open Network. De token speelt vooral een grote rol in de online gaming sector, waar verschillende games gebruikmaken van TON.

Een van de populaire toepassingen van TON zijn play-to-earn games, waarbij spelers TON-tokens kunnen verdienen door te gamen. De groeiende populariteit van dit soort games draagt bij aan de opmars van TON.

Het succesjaar van TON

TON beleeft een indrukwekkend jaar. Aan het begin van dit jaar stond de koers van TON nog op slechts $2, maar ondanks de volatiliteit heeft de token sindsdien grote sprongen gemaakt. In de afgelopen twaalf maanden is de waarde met ongeveer 400 procent gestegen. Met een marktkapitalisatie van bijna $18 miljard staat TON nu op de achtste plaats in de top tien van meest waardevolle crypto-activa, naast bekende namen zoals Dogecoin (DOGE) en Cardano (ADA).

De toekomst van Toncoin ziet er veelbelovend uit. De token speelt een steeds belangrijkere rol binnen The Open Network, en de toevoeging aan Binance Launchpool bevestigt het aanhoudende succes.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Altcoin nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Nederlandse analist Michaël van de Poppe: Deze crypto kan komende maand 46% stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt