VeChain, VET
VeChain

VeChain blijft zich snel ontwikkelen en lijkt klaar voor gigantische prijsstijging

VeChain (VET) heeft een uitdagende periode achter de rug, met een daling van 26% in twee weken, waardoor de waarde zakte tot $0,037. Inmiddels is de digitale munt enigszins hersteld en schommelt nu rond $0,042.

Ondanks de tegenvallende koersbeweging zijn er veel interessante ontwikkelingen op het platform. Zo zijn er in de afgelopen maand meer dan 3 miljoen nieuwe gebruikers toegevoegd aan het netwerk, een belangrijke stap in de richting van wereldwijde acceptatie.

In april was er ook een verhoogde activiteit op VeChain, vooral op het gebied van real-world assets (RWA) en duurzaamheidsinitiatieven. Zo werkt het netwerk aan projecten die de veiligheidsnormen in de wereldwijde voedselmarkt verbeteren. Daarnaast maakt VeChain’s Asset Tokenization Network (Maas) nu ook deel uit van MotoGP.

Samenwerking UFC

Een van de meest opvallende ontwikkelingen voor VeChain is de vijfjarige samenwerking met de Ultimate Fighting Championship (UFC). Dit contract heeft een waarde van $100 miljoen en is bedoeld om VeChain wereldwijd op de kaart te zetten.

De UFC is de wereldwijde leider in mixed martial arts en biedt VeChain toegang tot naar schatting 900 miljoen huishoudens in ongeveer 175 landen. De samenwerking zorgt voor aanzienlijke merkzichtbaarheid tijdens live-evenementen, waarbij het VeChain-logo prominent wordt getoond op zowel de vloer van de beroemde Octagon als op digitale schermen rondom het evenement.

Gaat de VeChain koers stijgen?

Crypto-analist Ali Martinez voorspelt dat VET binnenkort een indrukwekkende stijging kan doormaken. Volgens zijn analyse zou de digitale munt in de volgende bull run kunnen stijgen tot $0,60, wat neerkomt op een groei van meer dan 1.300%.

Ali’s voorspelling is gebaseerd op eerdere koerspatronen van VeChain, vergelijkbaar met die van 2020, toen de munt na een forse daling sterk herstelde. Daarnaast kan de recente Bitcoin (BTC) halving een extra impuls geven, omdat dit evenement in het verleden vaak heeft geleid tot prijsstijgingen van altcoins.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten