Volume van Chainlink op Coinbase overtreft dat van Bitcoin

De prijs Chainlink’s LINK-token is vandaag opnieuw gestegen. Niet alleen de prijs stijging is opzienbarend. Ook het handelsvolume breekt records. In de afgelopen 24 uur werd Chainlink meer verhandeld dan Bitcoin op de grootste crypto exchange van Amerika, Coinbase Pro.


LINK is populair op Coinbase

Het 24-uurs handelsvolume van LINK, op de crypto exchange Coinbase Pro, ligt rond de $163 miljoen. Dat is bijna 70 procent hoger dan het handelsvolume van de Bitcoin, dat rond de $96,48 miljoen ligt.

Handelsvolume LINK op Coinbase Pro – Bron: Messari

LINK is dus enorm populair op de Amerikaanse exchange. Echter ligt het totale wereldwijde handelsvolume van de altcoin lang niet zo hoog. Met $3,13 miljard bedraagt dit namelijk slechts 17 procent van het wereldwijde totale volume van de Bitcoin.


Chainlink koers blijft stijgen

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LINK token rond de $13,95. Dat is opnieuw 7 procent hoger dan een dag geleden. Als we verder uitzoomen op de grafiek zien we dat de munt een verbluffende winst van 700% heeft behaald dit jaar. Dat maakt de 61% koersstijging van de Bitcoin in vergelijking magertjes.