Bitcoin

Waar gaat de Bitcoin Prijs heen?

Na een vrij stabiele augustus en september steeg de Bitcoin prijs in oktober met bijna 30%. Deze piek duwde BTC boven twee belangrijke technische niveaus, namelijk de $11.000 en $12.500.

De volgende belangrijke hindernis om te doorbreken is het $14.000 – $14.500 niveau. Forbes analist Jesse Colombo vertelt dat wanneer BTC ook dit niveau kan breken is er nog maar weinig weerstand tot het hoogste punt ooit van ongeveer $20.000.

BTC dagelijkse grafiek – Bron: Tradingview

Een belangrijke uitbraak

De analist wijst er op dat de Bitcoin grafiek in de afgelopen jaren een enorme wedge-patroon heeft gevormd.

In juli brak BTC namelijk uit dit patroon, nam het een aantal maanden een adempauze en steeg vervolgens verder. Een overtuigende uitbraak boven de $14.000, wat een belangrijke psychologisch niveau is, zou een zeer bullish signaal geven.

Naast de positieve signalen die de grafieken geven wijst de analist op het belang van safe-haven-assets. Hij vertelt dat deze activa, zoals goud en bitcoin de komende jaren zullen gedijen. Dit aangezien centrale banken de wereld blijven overspoelen met geld in een poging de door schulden geteisterde wereldeconomie te ondersteunen.

Bitcoin nieuws

Duitse overheid verplaatst grote hoeveelheid Bitcoin
LandBridge, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in de aankoop van land voor olie- en gaswinning, verdient geld aan Bitcoin miners
Volgende week vrijdag cruciaal voor Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen