Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Waar gaat de Bitcoin Prijs heen?

Na een vrij stabiele augustus en september steeg de Bitcoin prijs in oktober met bijna 30%. Deze piek duwde BTC boven twee belangrijke technische niveaus, namelijk de $11.000 en $12.500.

De volgende belangrijke hindernis om te doorbreken is het $14.000 – $14.500 niveau. Forbes analist Jesse Colombo vertelt dat wanneer BTC ook dit niveau kan breken is er nog maar weinig weerstand tot het hoogste punt ooit van ongeveer $20.000.

BTC dagelijkse grafiek – Bron: Tradingview

Een belangrijke uitbraak

De analist wijst er op dat de Bitcoin grafiek in de afgelopen jaren een enorme wedge-patroon heeft gevormd.

In juli brak BTC namelijk uit dit patroon, nam het een aantal maanden een adempauze en steeg vervolgens verder. Een overtuigende uitbraak boven de $14.000, wat een belangrijke psychologisch niveau is, zou een zeer bullish signaal geven.

Bitcoin doorbreekt wedge-patroon – Bron: Tradingview

Naast de positieve signalen die de grafieken geven wijst de analist op het belang van safe-haven-assets. Hij vertelt dat deze activa, zoals goud en bitcoin de komende jaren zullen gedijen. Dit aangezien centrale banken de wereld blijven overspoelen met geld in een poging de door schulden geteisterde wereldeconomie te ondersteunen.

 

Bitcoin nieuws

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten