Maak een account op Bitvavo en krijg €10 cadeau!
Bitvavo: Ontvang €10
Welkomstbonus!
De prijs van Axie Infinity (AXS) is in de afgelopen 24 uur met maar liefst 15% gestegen en wordt momenteel verhandeld op $12,66. In de afgelopen twee weken is de munt met zelfs met een ongelofelijke 80% gestegen. Daarmee is het één van de best presterende cryptomunten van de afgelopen tijd.
Dat juist vandaag de AXS prijs zo hard stijgt is vreemd te noemen. Dit omdat er vandaag voor miljoenen dollars aan AXS tokens vrij gegeven worden en weer beschikbaar zullen komen voor de verkoop. Over het algemeen is dat vaak een bearish teken aangezien dit voor een grote verkoopdruk kan zorgen.
Wat precies voor de koersstijging zorgt is niet helemaal duidelijk. Echter hebben we natuurlijk wel de gehele cryptomarkt zien opleven de afgelopen weken. En, vooral metaverse gerelateerde tokens (wat Axie Infinity ook is), hebben enorme koersstijgingen meegemaakt.
Verder wijzen sommige analisten de prijsstijging van Axie Infinty toe aan een mogelijke aankondiging van het team. Volgens analist Felix Hartmann is het namelijk vaak zo dat developer teams een aankondiging doen tijdens een grote token unlock. Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag. Voor nu lijkt het er dus op dat de prijsstijging van Axie vooral veroorzaakt is door speculatie.
Conor McGregor’s memecoin REAL eindigt teleurstellend. Ontdek wat er gebeurde en wat dit betekent voor de toekomst.
Fartcoin stijgt explosief met 22% ondanks dalende cryptomarkt. Retailbeleggers zorgen voor organische groei terwijl andere crypto’s onder druk staan.
XRP en Solana kelderen met 14% na plotselinge crash in de cryptomarkt. Meer dan $800 miljoen aan longposities geliquideerd binnen 24 uur.
Elon Musk pleit voor zero-tariff zone tussen VS en EU, terwijl handelsoorlog wereldwijde markten en cryptoprijzen hard raakt.
Op 28 maart zakt de crypto markt flink weg. Bitcoin daalt onder $86.000 en Ethereum verliest meer dan 5% aan waarde.
Elon Musks DOGE-team dringt door tot de SEC te midden van politieke spanningen en cryptovolatiliteit. Wat betekent dit voor toezicht en markten?