Dogecoin Nieuws

Dogecoin Nieuws

Whales doen plotseling enorme Dogecoin transacties

De lichte daling van de Dogecoin koers heeft geleid tot een enorme toename van whale-activiteit. Volgens gegevens van IntoTheBlock, schoot het handelsvolume van Dogecoin whales gisteren omhoog.

Uit de gegevens blijkt dat het volume van transacties boven de $100.000 met 118 procent toe zijn genomen. In de afgelopen week zijn er voor meer dan $1,12 miljard aan grote DOGE transacties gedaan door deze rijke investeerders.

Dogecoin koers stijgt deze week met 25%

Het is natuurlijk zo dat het bovenstaande volume zowel aankopen als verkopen van grote investeerders omvat. Hoewel het onduidelijk is of het merendeel van de transacties koop of verkoop transacties waren , suggereert de prijsbeweging van de memecoin een evenwicht in het volume van gekochte en verkochte DOGE.

In de afgelopen week is de Dogecoin koers met 25% gestegen. De DOGE prijs liet gisteren echter een scherpe daling zien van bijna 10 procent. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 DOGE token rond de $0.071. Dat is nog altijd 90 procent lager dan zijn hoogste punt ooit van $073 die in mei 2021 werd bereikt.

Dogecoin koers 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Er heerst een enorm enthousiasme onder Dogecoin investeerders

Ondanks de enorme koersval vanaf zijn hoogste punt ooit, staat een meerderheid van alle Dogecoin investeerders nog altijd in de plus. IntoTheBlock-gegevens suggereren dat 53% van de investeerders winst maakt, terwijl 45% momenteel verliest tegen de huidige prijs. Het resterende percentage investeerders staat ongeveer break-even.

Wat misschien nog wel opvallender is, is het enorme enthousiasme dat nog altijd heerst onder Dogecoin investeerders.

Dat komt waarschijnlijk omdat een aantal hele bekende mensen, zoals Elon Musk, de cryptocurrency nog steeds steunen. Musk werd onlangs aangeklaagd wegens het aanwakkeren van de adoptie van Dogecoin. Maar ondanks de aanklacht zegt Musk DOGE te blijven steunen.

Dogecoin nieuws

Bitcoin stagneert rond $24K en dogecoin koers schiet omhoog Bitcoin stagneert rond $24K en dogecoin koers schiet omhoog
Shiba Inu en Dogecoin schitteren in “het weekend van de memecoins” Shiba Inu en Dogecoin schitteren in “het weekend van de memecoins”

Newsbit Gisteren 11:58 u leestijd 1 – 2 min

Mark Cuban: Dogecoin is bruikbaarder dan Cardano Mark Cuban: Dogecoin is bruikbaarder dan Cardano
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten