crypto stijgt
Altcoin

4 Cryptomunten die deze week enorm zijn gestegen

De cryptomarkt bevindt zich al weken in een opwaartse trend, waarbij Bitcoin (BTC) onophoudelijk blijft stijgen en vooralsnog geen tekenen van vertraging vertoont.

Dit positieve sentiment heeft een gunstig effect op diverse altcoins. In dit artikel nemen we een kijkje naar vier projecten die momenteel een enorme groei doormaken.

Flare (FLR)

Flare (FLR) heeft zich de afgelopen week ontpopt als een van de grootste stijgers, met een indrukwekkende groei van 47%. Dit project, dat slechts een jaar geleden werd gelanceerd, maakt aanzienlijke vorderingen in het bevorderen van de interoperabiliteit tussen verschillende blockchainnetwerken.

Flare (FLR) is een innovatief blockchainproject dat zich richt op het verbeteren van de interoperabiliteit tussen verschillende blockchainnetwerken. Door de integratie van de Ethereum Virtual Machine (EVM), biedt Flare een platform waarop Ethereum-ontwikkelaars vertrouwd smart contracts kunnen ontwikkelen en uitvoeren, waardoor het gemakkelijker wordt om innovatieve toepassingen te creëren.

Centraal in het ecosysteem van Flare staan de State Connector en de Flare Time Series Oracle (FTSO) protocollen, die zorgen voor een veilige en betrouwbare informatieoverdracht tussen blockchains. Dit stelt Flare in staat om een sleutelrol te spelen in het faciliteren van communicatie en interactie tussen diverse blockchainnetwerken, wat bijdraagt aan een meer verbonden en functionele digitale economie.

Uniswap (UNI)

De UNI-token van Uniswap, een toonaangevende decentrale exchange, is een andere opvallende stijger, met een indrukwekkende toename van 42%.

Uniswap (UNI) is een toonaangevend protocol binnen het gedecentraliseerde financiële (DeFi) landschap, draaiend op de Ethereum blockchain. Het faciliteert de automatische handel van cryptovaluta door het elimineren van traditionele centrale exchanges en tussenpersonen, gebruikmakend van een innovatief handelsmechanisme bekend als de Automated Market Maker (AMM). Dit systeem stelt gebruikers in staat om direct tokens te ruilen tegen liquide marktprijzen, waardoor een naadloze en efficiënte handelservaring wordt gecreëerd.

Theta Network (THETA)

Theta Network (THETA) is een baanbrekend blockchainplatform gericht op het transformeren van de videostreamingsector. Het is specifiek ontwikkeld om de voornaamste uitdagingen binnen de traditionele streamingindustrie te overwinnen, zoals inefficiëntie, hoge kosten van contentdistributie, en beperkte verdienmogelijkheden voor contentproducenten.

Theta introduceert een gedecentraliseerd netwerk waarop gebruikers hun overtollige bandbreedte en rekenkracht kunnen delen, wat de videostreamingkwaliteit verhoogt en de distributiekosten verlaagt.

In de afgelopen week registreerde het project een indrukwekkende waardestijging van 78%, en sinds oktober 2023 heeft Theta een groei van bijna 230% doorgemaakt. Ondanks deze aanzienlijke groei, wordt er aangenomen dat er nog steeds aanzienlijk opwaarts potentieel bestaat, aangezien het project momenteel op 86% van zijn all-time high (ATH) handelt, wat ruimte biedt voor verdere waardevermeerdering.

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai werd opgericht in 2017 en gelanceerd in januari 2020. Het beoogt een innovatieve doorbraak te realiseren in gedecentraliseerde machine learning toepassingen. Dit blockchain project is gericht op het ontwikkelen van autonome economische agenten (AEAs) die zelfstandig kunnen interacteren, onderhandelen en transacties uitvoeren.

Fetch.ai streeft ernaar efficiëntie en innovatie in diverse sectoren zoals logistiek, energienetwerken en financiële markten te bevorderen door de krachten van AI en blockchain technologie te bundelen.

In de afgelopen 7 dagen zag de digitale munt een stijging van 23,2%. Het project bereikte slechts vier dagen geleden een nieuwe All Time High.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Theta Network of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Bitget en Foresight Ventures investeren $30 miljoen in TON-blockchain voor groei van Telegram-apps
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13