Blockchain,

Amazon wil een advertentie-blockchain gaan ontwikkelen

Amazon is opzoek naar een softwareontwikkelingsingenieur om een advertentie-blockchain te gaan ontwikkelen.


Open vacature

Amazon heeft een vacature opengesteld en gedeeld via hun LinkedIn-pagina. Volgens deze vacatureomschrijving zijn zij opzoek naar een softwareontwikkelingsingenieur voor het team in Colorado. Deze ingenieur gaat naar verluidt werken aan een advertentie-blockchain.


Online retailgegevens

Om haar advertentie-activiteiten nog verder te laten groeien is het bedrijf van plan om gebruik te maken van haar online retailgegevens en diverse cloudservices. Hierdoor hoopt het bedrijf haar advertentie-activiteiten verder mee uit te breiden.


Verantwoordelijkheid

Bij de functie hoort ook verantwoordelijkheid. De nog te kiezen kandidaat zal zich gaan bezighouden met een ontwerp, implementatie en de implementatie van de kerncomponenten. Hiernaast zal deze persoon veel actief zijn met de ingenieurs en programmabeheerders. Ook onderhoud aan de systemen behoren bij deze functie.


Amazon-ontwikkelingen

Onlangs maakt Amazon veel crypto-ontwikkelingen mee. Zo maken twee blockchain-startups het sinds kort mogelijk om met Ethereum te betalen bij Amazon. Een andere blockchain-startup heeft het mogelijk gemaakt om met Bitcoin te betalen bij Amazon. Wat wordt de volgende stap?