Bitcoin analyse
Bitcoin

Analist PlanB deelt nieuwe Bitcoin prijsvoorspelling

De waarde van Bitcoin is aan het stijgen sinds het begin van het nieuwe jaar. Op de eerste dag van 2023 stond de waarde nog op ongeveer $16.500, maar op dit moment ligt de waarde van 1 BTC al boven de $21.000. Zeker de afgelopen dagen is de koersstijging snel gegaan. De BTC koers is in de afgelopen 7 dagen namelijk met meer dan 23 procent gestegen.

Veel investeerders vragen zich nu af wat ze kunnen verwachten van de Bitcoin koers de komende jaren. Dat is natuurlijk lastig te zeggen, maar crypto analist PlanB, de persoon achter het bekende stock-to-flow model, heeft een gok gewaagd.

De Bitcoin prijsvoorspelling van PlanB

Allereerst schrijft PlanB dat we de bodem nu echt achter ons hebben. Deze werd bereikt in november 2022 en lag op $15.500. Dit dieptepunt werd bereikt direct na de val van crypto beurs FTX.

Verder voorspelt de analist dat de Bitcoin koers waarschijnlijk een goed jaar zal doormaken. Dit omdat we langzaam richting een nieuwe Bitcoin halving bewegen. Die wordt namelijk verwacht rond maart 2024. Volgens PlanB zal de BTC prijs op dat moment waarschijnlijk rond de $32.000 liggen.

Sommige investeerders vinden dat al een prachtige prijsvoorspelling, maar het wordt nog beter. PlanB verwacht namelijk dat de echte bull run in 2025 plaats zal gaan vinden. Dan zal de Bitcoin koers volgens de analist de $100.000 grens overschrijden.

Bitcoin nieuws

Bitcoin herwint dominantie terwijl interesse in Runes sterk afneemt
Peter Brandt geeft grote waarschuwing over Bitcoin koers
Bitcoin ETF’s zien instromen kelderen, maar positieve reeks blijft intact
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers