VeChain, VET
VeChain

Analist verwacht extreme stijging voor VeChain

Net als de rest van de cryptomarkt werd VeChain (VET) de afgelopen weken hard getroffen. Door de correctie daalde de koers van VET tot zijn laagste waarde sinds december vorig jaar.

Volgens crypto-analist Egrag zal dit echter niet lang duren. Op basis van de Elliott Wave-theorie voorspelt hij een stijging van bijna 600%.

Explosieve koersstijging op komst

Egrag verklaarde in zijn post op X dat VeChain zich aan het einde van de correctieve golf 2 bevindt en op het punt staat om golf 3 in te gaan. In de Elliott Wave-theorie betekent dit dat een sterke en meestal explosieve fase op komst is. Voor deze derde fase richt de analist zich op een koers van $1,5, met in het meest optimistische scenario een waardering tot $1,8. Dit zou een stijging van 592% betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Volgens de analist zijn er cruciale ondersteunings- en weerstandsniveaus die deze optimistische voorspelling kunnen ondersteunen. Zo is het belangrijk dat de digitale munt weer boven de ondersteuningszone van $0,03 komt.

Andere crypto analist verwacht mildere stijging

Een andere analist, World of Charts, is eveneens optimistisch over VeChain. Volgens hem handelt de digitale munt sinds februari binnen een kanaal met lagere pieken en dalen. Momenteel bevindt VET zich bij de onderste grens van dit kanaal. De recente trendbreuk suggereert dat de neerwaartse trend aan momentum verliest en dat een ommekeer nabij is.

World of Charts verwacht dat deze uitbraak kan leiden tot een significante prijsstijging, mogelijk een verdubbeling van de waarde van VET tot ongeveer $0,06, wat een stijging van 130% zou betekenen ten opzichte van de huidige niveaus.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?