Crypto crash
Altcoin

Analist Voorspelt Dalende Koers voor Cosmos

De bekende analist Altcoin Sherpa voorziet een flinke koersdaling voor Cosmos (ATOM). Hij is op dit moment niet optimistisch over de toekomst van het project. Echter, als het op Solana aankomt, toont Altcoin Sherpa zich beduidend positiever over de vooruitzichten.

Turbulente tijden voor ATOM

ATOM heeft momenteel zo’n 60% van zijn waarde verloren ten opzichte van het hoogtepunt van $15,45 in 2023. Altcoin Sherpa’s analyse suggereert dat de munt verder kan dalen tot ongeveer $5,50 alvorens we een mogelijke stijging kunnen verwachten.

“ATOM: Ik geloof sterk in de toekomst van gedecentraliseerde applicaties (DApps), maar de huidige grafiek van ATOM is niet bemoedigend. Ik verwacht geen significante stijging totdat de koers de $5 benadert. Dit zou een potentieel keerpunt kunnen zijn. Echter, op basis van de huidige gegevens zie ik geen overtuigende reden om nu te investeren.”

Bron: Altcoin Sherpa/X
Bron: Altcoin Sherpa/X

Het dilemma van Solana

Altcoin Sherpa houdt ook de prijsontwikkelingen van Solana (SOL) in de gaten, een rivaal van Ethereum (ETH). Hij heeft geconstateerd dat SOL momenteel fluctueert binnen een handelsmarge tussen $16 en $27.

“SOL: Het is een tijdje geleden dat ik deze grafiek onder de loep heb genomen. Op langere termijn lijkt er niet veel veranderd te zijn. SOL blijft consistent bewegen binnen de range van $16 tot $27, met minimale uitschieters aan beide zijden. Het zou een strategie kunnen zijn om nu te investeren en het voor een langere periode aan te houden.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Een andere interessante crypto

Woo Network (WOO), het decentrale poolhandelsplatform, staat momenteel in de schijnwerpers onder handelaren. Altcoin Sherpa heeft een grafiek gedeeld waaruit blijkt dat WOO op dit moment een zijwaartse trend vertoont, met een steunpunt rond de $0,147.

“WOO: Ik heb veel vertrouwen in dit project en het platform als geheel. Onlangs waren er bemoedigende ontwikkelingen, zoals het verbranden van tokens door Three Arrows Capital (3AC), wat het totale aanbod verminderde. Toch beschouw ik het op dit moment niet direct als een koopkans. Echter, gezien de potentie van het project, kan het een solide lange termijn investering zijn. Voor de duidelijkheid: ik heb zelf een lange termijn positie in WOO.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cosmos of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%
‘Januari wordt de maand waarin altcoins uitbreken’
Ontdek Nu: Welke crypto schoot 2.000% omhoog in slechts 1,5 maand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers