Changpeng Zhao (CZ)
Exchange

Binance CEO Changpeng Zhao waarschuwt personeel voor turbulente tijden

De CEO van crypto exchange Binance, genaamd Changpeng Zhao, heeft zijn personeel gewaarschuwd voor turbulente tijden, aangezien de gigantische crypto beurs een enorme golf van crypto-uitstromen ziet te midden van zorgen over de financiële gezondheid van het bedrijf.

“Hoewel we verwachten dat de komende maanden hobbelig zullen zijn, zullen we deze uitdagende periode doorkomen”, zei CZ terwijl hij verzekerde dat de organisatie gebouwd is om lang mee te gaan.

Mensen halen massaal tokens van crypto exchanges af

Investeerders hebben deze week enorme aantallen cryptomunten van crypto exchange Binance afgehaald. Begin deze week haalde gebruikers meer dan 900 miljoen dollar aan tokens weg van de beurs. Dit gebeurde in nasleep van wijdverspreide kritiek op het Proof-of-Reserve rapport van de beurs die vorige week werd gepubliceerd.

Cryptocurrency exchanges hebben er alles aan gedaan om hun auditrapport zo spoedig mogelijk te publiceren om te bewijzen dat de activa van klanten veilig zijn sinds FTX vorige maand faillissement aanvroeg.

Deze week is er echter veel FUD opgang gekomen rondom Binance, waardoor gebruikers massaal tokens van de beurs hebben afgehaald. Dit is meteen ook de reden waarom Changpeng Zhao zijn medewerkers heeft gewaarschuwd voor turbulente tijden.

Ondanks de problemen waar Binance nu mee te dealen heeft verwachten analisten dat de grootste crypto beurs ter wereld er wel weer bovenop komt. Binance heeft namelijk meer dan 62 miljard dollar aan cryptocurrencies in zijn cold wallets en lijkt dus meer dan genoeg reserves te hebben om alle klanttegoeden te dekken.

Exchange nieuws

Bitfinex gaat investeerders terugbetalen vanwege onvoldoende financiering Hilton Hotel-project in El Salvador
Binance viert 7e verjaardag met 200 miljoen gebruikers
Stripe en Coinbase gaan samenwerking aan om crypto-transacties te faciliteren
Meer nieuws

Meest gelezen

Robert Kiyosaki waarschuwt de wereld voor gigantische financiële crash
Dit is waarom de Bitcoin koers hard daalt vandaag
Jason Pizzino: ‘Bitcoin gaat mensen shockeren’