Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Binance CEO maakt een nieuwe Bitcoin prijsvoorspelling

De CEO van Binance, genaamd Changpeng Zhao, vertelt optimistisch te zijn over de toekomst van de Bitcoin. Hij vertelde zelfs dat hij denkt dat de munt ooit $1 miljoen waard zal zijn. Hoe dat zou moeten gebeuren zegt hij niet.


De cryptomarkt gaat een enorme groei meemaken

In een gesprek met het Youtube account ‘altcoin daily’ sprak Zhao over verschillende crypto aspecten. Hij vertelde dat het na een lange bearmarkt nu eindelijk weer spannend begint te worden voor de cryptowereld.

Bitcoin is een tool die mensen tijdens deze financiële crisis bescherming biedt over hun geld. CZ zei dat steeds meer mensen kennis hebben van de munt en leren over cryptocurrency in het algemeen. Echter vertelt hij ook dat nog steeds heel veel mensen niks weten over cryptocurrencies. Ondanks dat dat de CEO van Binance dat BTC een veilige haven zal worden.

Zhao ging verder en benadrukte dat de aandelenmarkt nog steeds de crypto koersen beïnvloedt. Dit omdat veel mensen met grote aandelenportefeuilles ook crypto’s hebben. Wanneer de aandelenmarkt daalt zullen ze hun cryptomunten verkopen om hun verlies te dekken.

De correlatie zal echter minder worden en de CEO denkt dat de crypto wereld de komende 2 tot 10 jaar een enorme groei mee zal maken.


Changpeng Zhao is fan van Ethereum

Changpeng Zhao zei dat hij niet specifiek commentaar kan geven op bepaalde cryptomunten, maar hij vertelde wel dat hij dol is op Bitcoin en Binance Coin. Om niet te maken te hebben met belangenverstrengeling heeft CZ zelf niet in cryptomunten geïnvesteerd. Hij vertelt:

“Dus ik heb niet echt een sterke privévoorkeur voor cryptocurrencies. Ik steun de meeste topmunten wel wat meer dan kleine munten ook ben ik fan van Ethereum.”

Hij zei dat zijn reden om Ethereum te ondersteunen, is dat het netwerk veel innovatie in de ruimte ondersteunt met smart contracts. Heel veel ideeën komen oorspronkelijk van Ethereum.


Bitcoin kan $1 miljoen bereiken

Op de vraag of Bitcoin $ 1.000.000 zal bereiken, zei de oprichter van Binance dat hij gelooft dat de BTC-prijs ooit $1.000.000 zal raken, maar hij heeft niet gezegd hoe snel het zal zijn.

Verder zei hij dat Bitcoin de meest gedecentraliseerde technologie is, aangezien de oprichter niet kan worden geïdentificeerd. De CEO noemde als voorbeeld dat als er vandaag iets met de oprichter van Ethereum gebeurt, de prijs van ETH zal dalen. Bij BTC zal dat nooit gebeuren.

Sprekend over Decentralized Finance (DeFi), gelooft CZ dat het DeFi zal zijn die de volgende cryptocurrency Bull Run zal leiden.


Koop de goedkoopste Bitcoins

 

Bitcoin nieuws

Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten