Bitcoin,

Bitcoin bereikt voor het eerst $100 miljard gerealiseerde marktkapitaal

Bitcoin zijn gerealiseerde marktkapitalisatie heeft opnieuw een nieuwe mijlpaal bereikt. Dit vanwege het feit dat er door een set nieuwe gegevens duidelijk is geworden dat de omvang van de altcoins verliezen hebben geleden.


Gerealiseerde kapitalisatie van $100 miljard bereikt

Het in totaal gerealiseerde marktkapitalisatie van de Bitcoin bevindt zich hierdoor nu op recordhoogtes. Deze kapitalisatie wordt berekent aan de hand van de prijs waarmee de Bitcoin op dit moment wordt verhandeld. Met deze waarde, komt de Bitcoin nu op een bedrag van $100 miljard uit; waarmee het zijn oude record verbreekt.

De Bitcoin (BTC) behaald de afgelopen periode bijna constant nieuwe records. Zo is gisteren bekend geworden dat de hash-snelheid van het Bitcoin-netwerk zijn oude record weer heeft verbroken en de trend lijkt zich op dit moment voort te zetten.


Toenemende druk altcoins

De altcoins zien echter tegelijkertijd een alsmaar toenemende druk. Zo verliezen de meeste grote altcoins dit jaar aanzienlijk als je dit vergelijkt met de Bitcoin. De ergste dalingen worden echter bereikt door Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) en Stellar (XLM).

Niet iedere altcoin doet het echter minder; de Binance Coin (BNB) was gedurende dit jaar bij uitstek de beste investering. Zo is de waarde van deze altcoin met 45% gestegen sinds het einde van 2018, dit ten opzichte van de Bitcoin. Hoe dit in de toekomst gaat veranderen is op dit moment nog onduidelijk.

Bitcoin nieuws

Expert voorspelt miljardeninstroom voor Hongkongse Bitcoin ETF
De decentralisatie van Bitcoin wankelt, volgens CTO van Komodo
SkyBridge Capital oprichter voorziet Bitcoin koers van $200.000 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins