Bitcoin Cash nieuws

Bitcoin Cash 41% omhoog in aanloop naar halving
Activiteit op blockchain Bitcoin Cash gaat door het dak
Kan Bitcoin Cash de 300 dollar aantikken?
De Drijfveren Achter de Spectaculaire Prijsstijging van Bitcoin Cash (BCH)
Zoveel geld zou je nu hebben als je vorige week voor 1000 euro aan Bitcoin Cash had gekocht?
Bitcoin Cash koers schiet omhoog: Een indrukwekkende stijging van 27 procent
Bitcoin Cash introduceert CashTokens
Bitcoin Cash springt 10 procent omhoog in aanloop naar nieuwe hard fork

Wat is de Bitcoin Cash coin? 

Bitcoin Cash is een cryptomunt die als fork op Bitcoin is ontstaan. Kort gezegd werkt BCH via de Bitcoin blockchain, maar de cryptomunt functioneert onder andere regels dan Bitcoin. De fork van BCH werd in 2017 voltooid en was tot die tijd de enige vertakking van Bitcoin. Ondertussen is er ook Bitcoin SV (BSV) als fork van BCH. De oplossing waar Bitcoin Cash voor staat is het verlagen van de verwerkingstijd en vergroten van de schaalbaarheid.  

Waarom BCH nieuws volgen? 

Bitcoin Cash is sinds het ontstaan van de munt een grote naam in de markt. De coin is sinds zijn voltooiing een vaste waarde in de top 25 van de wereld op het gebied van marktkapitaal. Dankzij het onderscheidende vermogen van BCH om de schaalbaarheid te vergroten, zit er een groot groeipotentieel in de coin. Alle ontwikkelingen en updates van Bitcoin Cash volg je dus op de nieuwspagina van Newsbit.  

De Bitcoin Cash koers 

Na de voltooiing van de BCH fork in de Bitcoin blockchain in 2017, nam de cryptomunt gelijk zijn plaats in de top 25 currencies in de wereld. Dit gaat dan om market cap. De ATH van de munt vond al vroeg plaats. In 2018 werd er namelijk een waarde van $3.785 bereikt. In 2021 werd er een nieuwe piek in de koers van BCH gerealiseerd. Toen stond de coin op een waarde van $1.273. De cryptomunt heeft dus sterke stijgingen, maar ook dalingen gezien. Bekijk de huidige koers van Bitcoin Cash op de koersenpagina. 

BCH nieuws vandaag 

Ontwikkelingen rondom cryptocurrency zijn al snel verouderd. Dit geldt natuurlijk ook voor Bitcoin Cash. De munt zit erg in op het verhogen van de schaalbaarheid. De ontwikkelingen rondom BCH kunnen dagelijks veranderen en/of versnellen. Daarom is het slim om de nieuwsberichten in de gaten te houden. Zo kun je gemakkelijk en snel je strategie aanpassen voor zoveel mogelijk rendement. 

Bitcoin cash voorspellingen 

De beleggers die al wat meer ervaring hebben weten dat het moeilijk is om te voorspellen wat een toekomstige koers wordt. Toch zijn er specialisten die een poging wagen aan een voorspelling. Die lopen uiteraard erg uiteen. De verschillende analyses die zij maken, kun je vinden op de nieuwspagina’s van Newsbit. Stel je strategie bij als je dat nodig vindt. Blijf je strategie wel in grote lijnen volgen. Zo zorg je voor het optimale rendement. 

Bitcoin cash advies 

Er is altijd een risico verbonden met het investeren in cryptomunten. Je portfolio kan namelijk minder geld waard worden. Zo heeft elke munt zijn eigen risico’s en bedreigingen om minder waard te worden. Door die risico’s en bedreigingen af te wegen tegen de kansen, kun je altijd de juiste keuze maken. Zorg dat je op tijd op de hoogte bent van de risico’s en de mogelijke impact die zij kunnen maken op jouw portfolio. Zo kun je snel schakelen en in- en verkopen als je dat nodig vindt. 

Het gebruik van nieuws 

De conclusie van nieuwsberichten moet altijd een aanvulling zijn op je strategie. Investeren op nieuwsgeving zorgt er namelijk voor dat je achter de feiten aan blijft lopen. Dat wil je natuurlijk niet, want dan ben je altijd te laat. Gebruik de verschillende analyses om een idee te krijgen van koersontwikkelingen, maar ook andere nieuwspagina’s ter aanvulling. Voor Bitcoin Cash kan dat natuurlijk Bitcoin nieuws zijn.