Bitcoin, prijs
Bitcoin

‘Bitcoin koers naar all-time high in 2024’

Hedgefonds-veteraan Anthony Scaramucci zegt dat Bitcoin waarschijnlijk aan het einde van 2024 een nieuwe all-time high bereikt. In een nieuw interview met CNBC zegt Scaramucci. dat het een kwestie van tijd is voordat de Bitcoin koers weer voorbij de 69.000 dollar schiet.

Wat wordt het effect van de Spot ETFs op de Bitcoin koers?

In het interview vraagt de host van CNBC ook naar de verwachtingen van Scaramucci op het gebied van de Spot Bitcoin ETF en de Bitcoin koers.

“Ik ben voor schut gezet door mijn voorspellingen in het verleden. Ik had gedacht dat Bitcoin al de koers van 100.000 dollar zou bereiken richting het einde van 2022. Als je het kan herinneren, in november 2021 kregen we de Bitcoin futures ETF en daarom dacht ik dat die koers zou komen.

Skybridge vroeg destijds ook een Spot Bitcoin ETF aan, maar die werd afgewezen samen met die van Fidelity en veel andere spelers. We hebben er nu voor gekozen om niet mee te doen vanwege de concurrentie”, aldus Scaramucci.

Dat lijkt een goede keuze nu ook spelers als BlackRock meedoen in deze race, waardoor de kansen voor kleinere spelers als SkyBridge niet fantastisch zijn.

‘Ik geloof in een all-time high voor Bitcoin’

Gevraagd naar zijn mening over een nieuwe all-time high voor Bitcoin is Scaramucci duidelijk.

“Als je me vraagt ‘gaat Bitcoin door naar zijn all-time high?’, dan zou ik ja zeggen. Ik weet niet wanneer. Er kan wat verkoopdruk komen na de goedkeuring van de ETFs (buy the rumor, sell on the news) aan het begin van het kwartaal, maar als je me vraagt naar het einde van het jaar, en ik hoop dat ik dan weer een uitnodiging krijg, dan denk ik dat we op een nieuwe all-time high staan.

Maar ik ben eerder voor schut gezet door mijn voorspellingen, dus ik ben wat huiverig. Bang om de trekker over te halen”, aldus Scaramucci.

Eerder gaf Scaramucci in gesprek met Bloomberg aan dat hij hoge verwachtingen heeft van Bitcoin en Ethereum voor 2024. Waarom? Omdat de Amerikaanse centrale bank op het punt staat om zijn rentebeleid compleet om te draaien.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
Peter Brandt waarschuwt: Gigantisch probleem voor de Bitcoin koers bij doorbraak onder dit kritieke niveau
Huidige Bitcoin-cyclus vertoont overeenkomsten met piek van 2019
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?