Bitcoin

ChatGPT legt uit hoe AI de Bitcoin koers naar $100.000 kan brengen

Kunstmatige intelligentie (AI) kan volgens GPT-4 een rol spelen in het stijgen van de Bitcoin koers naar 100.000 dollar in 2024. Een Bitcoin koers van dat niveau is volgens ChatGPT “theoretisch mogelijk” als een serie van gunstige omstandigheden samenkomt. Maar de chatbot plaatst ook de kanttekening dat het “hoogst speculatief blijft.”

Kunstmatige intelligentie kan Bitcoin koers helpen

Ook zou kunstmatige intelligentie volgens ChatGPT kunnen bijdragen aan het bereiken van een Bitcoin koers van 100.000 dollar in 2024.

De chatbot legt uit de kunstmatige intelligentie zijn rol kan spelen door invloed op marktanalyse, handelsstrategieën en bredere technologische vooruitgang op het gebied van blockchain.

ChatGPT legt uit dat AI-algoritmes gigantische hoeveelheden data kunnen verwerken om daar vervolgens trends en patronen in te herkennen die menselijke analisten kunnen missen.

Verder kunnen AI-gedreven bots handelen op de optimale momenten als de marktomstandigheden perfect zijn, terwijl ze ook sneller reageren dan mensen.

ChatGPT is niet heel specifiek over Bitcoin

De redenen waarom ChatGPT een Bitcoin koers van 100.000 dollar in 2024 niet onmogelijk acht voor de digitale munt zijn overigens niet om over naar huis te schrijven.

Natuurlijk noemt het de Spot Bitcoin ETF, maar ook andere algemeenheden als verbeteringen op regelgevend vlak, een toename van de adoptie onder particulieren en institutionele beleggers, maar ook de devaluatie van fiatmunten of natuurlijk inflatie.

Dat zijn zo’n beetje de standaard ontwikkelingen die positief zijn voor de Bitcoin koers, maar echt specifiek kan ChatGPT daar niet over worden.

Misschien is dat ook wel goed, want de markt laat zich ook lastig voorspellen. Wat dat betreft zou je het ook als een wijs antwoord kunnen zien van ChatGPT.

Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Nog maar even: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
Peter Brandt waarschuwt: Gigantisch probleem voor de Bitcoin koers bij doorbraak onder dit kritieke niveau
Huidige Bitcoin-cyclus vertoont overeenkomsten met piek van 2019
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?