VeChain, vet
VeChain

Crypto analist voorspelt: VeChain koers kan 14.600% stijgen

In de cryptowereld hebben altcoins de neiging om het pad van Bitcoin (BTC) te volgen, vooral tijdens periodes van aanzienlijke prijsstijgingen. Een recent voorbeeld van zo’n project dat aanzienlijk in waarde is gestegen, is VeChain (VET).

Sinds september van het vorige jaar heeft VET een indrukwekkende groei doorgemaakt van 240%. Deze maand alleen al heeft de munt een uitzonderlijke sprong gemaakt, met een stijging van 80% sinds het begin van februari. Hierdoor staat de VeChain koers op zijn hoogste punt in bijna twee jaar tijd.

Kan de VeChain koers tot 2 dollar stijgen?

Hoewel de recente prijsstijging al indrukwekkend is, stelt de cryptanalist ‘EGRAG Crypto’ dat er nog veel meer groeipotentieel is. Volgens deze analist zou de waarde van VeChain mogelijk zelfs met een factor 140 kunnen toenemen.

De analist legt uit dat de verwachting van een vijftig keer hogere koers is geïnspireerd door wat er in 2019 gebeurde, toen VeChain (VET) een ongelooflijke groei van 5.892% doormaakte. EGRAG gelooft dat als VET opnieuw zo’n enorme groeipercentage zou zien, de prijs zou kunnen stijgen tot $0,90.

Voor de nog meer optimistische schatting van een honderdveertigvoudige toename, verwijst EGRAG naar 2021. In dat jaar schoot VET omhoog met 14.638%, waarmee het zijn allerhoogste prijs tot nu toe van $0,27 bereikte. Als VeChain nogmaals zo’n spectaculaire groei zou ondergaan, zou de munt volgens deze analyse kunnen klimmen tot een prijs van $2.

Samenwerking met Walmart

Het succes van VeChain kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan een recente mijlpaal in zijn samenwerking met Walmart China, waarbij een indrukwekkend aantal van meer dan 200 miljoen transacties via het bedrijf is verwerkt.

Deze prestatie vond plaats op het Walmart China Blockchain Traceability Platform, een significant teken van vooruitgang in de toepassing van blockchain-technologie voor het waarborgen van voedselveiligheid en het verbeteren van traceerbaarheid. Het feit dat het Walmart-platform bijna vier keer zoveel transacties heeft verwerkt als het hoofdnetwerk van VeChain, onderstreept de samenwerking als een krachtig bewijs van de schaalbaarheid en effectiviteit van blockchain in reële toepassingen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?