stellar, xlm
Stellar

Google Bard’s Voorspelling: Stellar (XLM) Koers Einde 2023

Als je in 2023 niet onder een steen geleefd hebt, dan heb je ongetwijfeld de opkomst van ChatGPT en Google Bard meegekregen. Vrijwel iedereen met een computer heeft tegenwoordig weleens met deze bijzondere vorm van kunstmatige intelligentie gewerkt en in zekere zin is het ook mogelijk om deze supercomputer uitspraken te laten doen over de koersen van cryptocurrency’s.

Ditmaal lieten ChatGPT en Google Bard hun licht schijnen over Stellar (XLM) en spraken zij hun verwachtingen uit over de koers van de asset voor 2023.

ChatGPT over Stellar

Over het algemeen is ChatGPT wat voorzichtiger met het uiten van koersvoorspellingen dan de concurrentie bij Google Bard. Ook ditmaal wil ChatGPT geen uitspraken doen over de toekomstige koers van de asset en gaat het (als een ware analist) enkel in op fundamentele ontwikkelingen rondom het project.

Zo erkent het de potentiële impact van de gigantische transactiesnelheid van Stellar, de lage transactiekosten, de adoptie door financiële instellingen, strategische samenwerkingen, verschillende toepassingen van de munt en nog veel meer.

Het oordeel van ChatGPT over Stellar. Bron: ChatGPT

Heel eerlijk gezegd kunnen we hier niet zoveel mee. De kunstmatige intelligentie wordt ook niet echt concreet als het gaat over de toenemende mate van adoptie. Daar is namelijk wel wat interessants over te vertellen in het geval van Stellar.

Kortgeleden kondigde het namelijk aan dat Coinbase ervoor heeft gekozen om USD Coin (USDC) te integreren op de blockchain van het project. Waarschijnlijk omdat de blockchain van Stellar zo snel is en lage transactiekosten biedt.

De voorspelling van Google Bard

De concurrentie bij Google Bard is minder bang om voorspellingen te doen en voorziet voor Stellar een koers van 0,10 dollar aan het einde van 2023. Daarbij gaan zij waarschijnlijk niet uit van een heel bullish scenario, omdat de koers van de munt op dit moment op 0,09781 dollar hangt.

stellar

Verder deelt Google Bard ook een lagere koersverwachting van 0,08 dollar op basis van een verlengde bearmarkt voor de industrie in 2023. Als alles heel goed verloopt dit jaar, dan verwacht het nog een koers van 0,12 dollar voor de digitale asset.

Wat dat betreft kunnen we stellen dat Google Bard een hele nuchtere analist is, die niet met spectaculaire voorspelling komt. Als we naar het macro-economische plaatje kijken, dat op dit moment niet heel goed is voor de industrie, dan kan Google Bard weleens gelijk krijgen met zijn pessimistische blik op de koersen.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XLM kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?