Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

De waarde van Apple toont aan hoe klein Bitcoin nog steeds is

Hoewel de Bitcoin en cryptowereld het afgelopen decennium enorm is gegroeid, heeft het nog steeds maar een kleine waarde in vergelijking met reguliere markten. Zeker als je gaat kijken naar beursgiganten zoals Apple.


Genoeg ruimte tot groei

De aandelen van Apple hebben een verbluffende waarde van $2 biljoen. Dit terwijl al het kapitaal dat in de cryptowereld zit ‘slechts’ $327 miljard bedraagt.

De crypto-industrie is ging in 2008 van start, met de introductie van de whitepaper van Bitcoin. Sindsdien is de markt uitgegroeid tot een miljarden business. De Bitcoin prijs steeg van minder dan $1 per token naar $20.000 op zijn hoogste punt ooit.

Ondanks de grote opmars heeft de hele crypto-branche nog steeds maar een fractie van de totale omvang van Apple’s aandelen. Dat betekent dat de marktkapitalisatie van de Blockchain-industrie als geheel zou kunnen verdrievoudigen en nog steeds niet de marktwaarde van Apple bereiken.

Het technologiebedrijf heeft momenteel de grootste marktkapitalisatie op de Amerikaanse aandelenmarkt, gebaseerd op gegevens van TradingView. “Het is het eerste beursgenoteerde Amerikaanse bedrijf dat een marktkapitalisatie van $2 biljoen bereikt”, zei CNBC over Apple.

Als één bedrijf zoveel meer waard is dan de hele crypto industrie, dan lijkt de cryptomarkt nog genoeg ruimte te hebben om te groeien.

Bitcoin nieuws

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten