Dogecoin, doge
Dogecoin

Deze analist voorspelt een Gigantische Bull run voor Dogecoin

De populaire analist Kaleo deelt met zijn ruim 590.000 volgers op Twitter dat Dogecoin op het punt van een gigantische uitbraak staat. Kortgeleden slaagde de memecoin er namelijk in om de weerstandslijn, waar het al de gehele bearmarkt tegenaan hikt, te doorbreken. Volgens Kaleo kan die uitbraak de Dogecoin koers tot het niveau van november 2022 opstuwen.

De voorspelling van Kaleo. Bron: Twitter

De verwachtingen van Kaleo

Op basis van zijn grafiek lijkt Kaleo een Dogecoin koers van 0,16 dollar te voorspellen. Dat zou vanaf de huidige koersen een stijging van ongeveer 130 procent betekenen. Daarmee staat het echter nog behoorlijk ver van de all-time high vandaan, want die ligt op 0,731578 dollar.

Die koers werd bereikt op het moment dat Elon Musk nog gigantisch veel aandacht aan het project gaf. Verder zaten we op dat moment natuurlijk middenin een gigantische bullrun, de bullrun die de Bitcoin koers uiteindelijk ook tot 69.000 dollar optilde.

Verder weet Kaleo te melden dat Dogecoin ook uitbreekt ten opzichte van Bitcoin. De afgelopen maanden zat het ten opzichte van Bitcoin in een vergelijkbare neerwaartse trend.

Daling voor Bitcoin?

Wat Bitcoin betreft is Kaleo op dit moment wat minder positief. Na een lange periode van consolidatie boven de 30.000 dollar is het voor Bitcoin volgens Kaleo tijd voor een scherpe daling.

“Hoe langer we in de range van 30.000 dollar blijven hangen, hoe minder waarschijnlijk een onmiddellijke opwaartse koersbeweging is”, aldus Kaleo.

Op basis van zijn grafiek lijkt Kaleo een koersdaling naar het niveau van 26.000 dollar te suggereren. Daarna zou Bitcoin weer naar de huidige range opklimmen.

Kaleo zou die daling dan waarschijnlijk ook gebruiken om goedkoper in te stappen en te ‘profiteren’ van de eventuele dip die kan komen voor de grootste digitale munt van de markt.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht DOGE kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Dogecoin nieuws

Gaat de Dogecoin koers richting 1 dollar in deze crypto cyclus?
Whale haalt voor 53 miljoen dollar aan Dogecoin van crypto beurs
Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden