Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Crypto handelaar hint op parabolische stijging voor deze Cryptomunt

De pseudonieme analist The Crypto Dog is momenteel bullish over een rivaal van Solana. Het gaat om Sui, een layer-1 blockchain die volgens de analist klaar is voor nieuwe all-time highs.

Gaan we nieuwe all-time highs zien voor Sui?

“Gaan we een goede parabolische doorbraak van de all-time high zien?”, zo vraagt The Crypto Dog zich af op basis van de onderstaande grafieken van Sui.

Op het moment van schrijven handelt Sui op een koers van 2,25 dollar. Daarmee is het project met 0,63% gestegen over de afgelopen 24 uur en staat er voor de laatste zeven dagen een stijging van 12,22% op de borden.

Met die stijging van 12,22% heeft Sui in ieder geval meer momentum dan Bitcoin, dat het met 5,23% ook heel goed deed de laatste week.

Belangrijk voor Sui is wel dat Bitcoin goed blijft presteren. Als de weerstand op 66.000 dollar opnieuw te sterk blijft en de Bitcoin koers corrigeert, dan levert dat vaak ook problemen op voor de rest van de markt.

Ook bullish over PEPE

Naast Sui is The Crypto Dog momenteel ook positief over de populaire memecoin PEPE. De handelaar denkt dat PEPE zich opmaakt voor het doorbreken van zijn diagonale weerstand, om vervolgens aan een koersstijging te beginnen.

“PEPE wil ergens aan beginnen”, zo luidt het commentaar van de analist bij de onderstaande grafiek.

Op het moment van schrijven handelt PEPE op 0,00001061 dollar en staat de munt heel dicht op de diagonale weerstand van The Crypto Dog.

Gaan we dan opnieuw een explosie krijgen voor PEPE en andere memecoins? Je zou verwachten dat het na de eerste run die we in 2024 zagen wel een keertje klaar is. Fundamenteel hebben memecoins immers weinig tot niets te bieden aan de markt.

Voor de reputatie van Bitcoin zou het ook beter zijn als die soort projecten niet teveel aandacht meer krijgen. Zeker grote investeerders nemen dit soort zaken immers niet serieus.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Explosieve groei: Deze cryptomunten boeken dubbele en driedubbele winsten
Millennials kiezen massaal voor cryptovaluta: groot potentieel voor Bitcoin en DeFi, blijkt uit onderzoek
Experts voorspelt stijging van 1.400% voor deze veelbelovende cryptomunt
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Waarom vandaag 14:30 cruciaal wordt voor de Bitcoin koers
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk