Altcoin

Nieuwe functies in TronWallet door update

De peer-to-peer cryptocurrency wallet van Tron, waarmee Tron (TRX), Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies kunnen worden opgeslagen, heeft een update gehad. In deze update (3.1.5) zijn enkele nieuwe functies toegevoegd.


Handelsparen & verlaging wisselkoers

Allereerst is een nieuwe, veelgevraagd handelspaar toegevoegd. Hierdoor kunnen gebruikers van de TronWallet vanaf heden hun Bitcoin inwisselen voor Tether (USDT), of andersom.

Ook is de wisselkoers voor kleinere crypto-swaps aanzienlijk verlaagd, waardoor de ontvanger meer cryptocurrency overhoudt. Tot slot is een nieuw VIP-programma gelanceerd, waar gebruikers 25% op handelskosten mee kunnen besparen. Gebruikers doen met dit programma mee door de native TWX-tokens van de wallet te houden.


CEO Justin Sun

Volgens de oprichter en de CEO van Tron, Justin Sun, kunnen veel altcoins in de toekomst significant in waarde gaan stijgen. Hierdoor investeert Sun niet enkel in Tron, maar ook bijvoorbeeld in Ethereum (ETH) en in Ripple (XRP). Wil jij hier meer over weten? Check dan het Newsbit artikel over dit onderwerp.

Hiernaast heeft Justin Sun na een lange tijd nu eindelijk Warren Buffet ontmoet. Justin Sun had het hoogste bod uitgebracht aan een liefdadigheidslunch met Warren Buffet. Deze lunch is echter diverse keren uitgesteld geweest. Nu is het dan toch zover gekomen.

Tot slot is eind januari 2020 Justin Sun aangeklaagd door twee voormalige werknemers van BitTorrent. De reden? Intimidatie en andere arbeidsovertredingen. Wil jij hier meer over weten? Check dan even dit artikel.