Vechain VET symbol. Trade with cryptocurrency, digital and virtual money, banking with mobile phone concept. Business workspace, table top view photo
Altcoin, VeChain

Prijs van VeChain (VET) kan met meer dan 200% stijgen

VeChain (VET) brak afgelopen week uit een langdurige dalende trend, na een stijging van ongeveer 22%. Dit is op zijn beurt een sterk teken van een langdurige bodem.

VET breekt uit bullish patroon

De prijs van VET is al sinds april van 2021 aan het dalen, toen het een recordhoogte van $0,2793 bereikte. Een dalende wig, die wordt gezien als een bullish patroon, had de neerwaartse beweging ingedamd.

In juni van afgelopen jaar daalde de prijs tot een dieptepunt van $0,0200 voordat hij terugkwam en weer begon te stijgen. Na het creëren van een iets lager dieptepunt in december, begon de prijs aan een nieuwe opwaartse beweging. 

VET brak in de tweede week van deze maand uit de dalende wig. Hoewel de exacte helling van de lijn moeilijk te bepalen is vanwege meerdere verlengde bovenste wicks, lijkt het erop dat de prijs nu is uitgebroken. Aangezien de wig al 370 dagen bestaat, zou er waarschijnlijk een aanzienlijke opwaartse beweging zijn als dit het geval zou zijn.

De mogelijkheid van een stijging wordt ondersteund door de wekelijkse RSI, die uit zijn eigen dalende weerstandslijn brak. Als de opwaartse beweging doorgaat, zou het dichtstbijzijnde weerstandsgebied $0,063 zijn. Dit is een langetermijngebied dat eerder ondersteuning bood. Als het erboven gaat zou dat bevestigen dat de bullish reversal op zijn plaats is. Vanaf de huidige prijs is het gebied meer dan 200% verwijderd. 

VeChain (VET) prijsuitbraak
VET/USDT wekelijkse grafiek. Bron: TradingView

VeChain-prijs beweegt in de richting van weerstandslijn

De voorspelling van de technische analyse (TA) is nog onbeslist op de dagelijkse grafiek. VET wordt geconfronteerd met weerstand door een samenvloeiing van niveaus van $0,0215. Deze gecreëerd door een dalende weerstandslijn en het weerstandsgebied van $0,0215.

Het niveau veroorzaakte een afwijzing (rode pijl op de afbeelding) op 17 januari en begon de huidige neerwaartse beweging voor VET. Bovendien zakte hierdoor de dagelijkse RSI onder de 70.

Een uitbraak van de dalende weerstandslijn en het gebied van $0,0215 zou de bullish signalen van de wekelijkse grafiek bevestigen. In dit geval zou een stijging naar $0,063 worden verwacht.

VeChain (VET) dagelijkse grafiek
VET/USDT dagelijkse grafiek. Bron: TradingView

Concluderend, de meest waarschijnlijke VeChain-prijsvoorspelling is een stijging in de richting van het langetermijnweerstandsgebied van $0,062. Een uitbraak van de korte termijn dalende weerstandslijn zou deze mogelijkheid bevestigen. Aan de andere kant kan een afwijzing van de lijn leiden tot een daling in de richting van $0,0186 – $0,0178. Dit blijft echter slechts speculatief en is hiermee geen handelsadvies.

Altcoin nieuws

Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Fantom Foundation zet $120 miljoen opzij voor lancering van Sonic Network
Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen