Bitcoin, BTC
Bitcoin

Scaramucci voorspelt: Bitcoin koers meer dan $170.000 waard in 2025

Anthony Scaramucci, oprichter en hedgefondsbeheerder van het Amerikaanse Skybridge, heeft een positieve kijk op de toekomst van de Bitcoin (BTC) koers. Hij is ervan overtuigd dat de grootste cryptocurrency tegen 2025 kan stijgen tot boven de $170.000.

Als een van de belangrijkste drijfveren voor deze potentiële bull rally wijst Scaramucci naar de Bitcoin halving, een gebeurtenis die hij beschouwt als een cruciale katalysator voor de waardestijging van Bitcoin.

Scaramucci voorziet viervoudiging van BTC koers

Scaramucci is optimistisch over de toekomst van Bitcoin, waarbij hij voorspelt dat de cryptocurrency in 2025 een waarde van boven de $100.000 kan bereiken, wat een nieuwe recordhoogte zou betekenen. Dit overtreft de piek van meer dan $69.000 die Bitcoin in november 2021 behaalde. In een interview licht de hedgefondsbeheerder zijn visie toe:

“Als Bitcoin tegen de tijd van de halving $45.000 waard is, wat ongeveer de huidige waarde is, dan zal het tegen midden tot eind 2025 naar $170.000 stijgen.”

Deze uitspraken benadrukken Scaramucci’s positieve houding ten opzichte van Bitcoin. Een stijging naar $170.000 zou een verviervoudiging van de huidige koers betekenen, en dit in een periode van slechts 12 tot 24 maanden. Tegelijkertijd biedt deze periode investeerders voldoende tijd om hun positie in Bitcoin op te bouwen en te versterken.

Halving als belangrijke reden voor een stijgende Bitcoin prijs

De halving is een cruciaal moment voor Bitcoin (BTC). Bij dit evenement halveert de beloning voor het minen van een blok. Momenteel bedraagt de beloning 6.125 BTC, maar na de halving zal dit verminderen tot 3.0625 BTC. Dit leidt ertoe dat miners minder tokens verdienen en de munt schaarser wordt. Anthony Scaramucci verwacht dat de volgende halving in april zal plaatsvinden en legt verder uit:

“Waar de prijs ook staat op de dag van de halving in april, vermenigvuldig deze met vier en je zal die prijs in de komende 18 maanden zien bereiken.”

Deze prognose benadrukt de impact van de halving op de waarde van Bitcoin, waarbij Scaramucci suggereert dat de prijs van BTC in de 18 maanden na de halving aanzienlijk zou kunnen stijgen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Cryptogebruiker wil Bitcoin-vlag op Mount Everest plaatsen
Handelslegende voorspelt Bitcoin koers van $400.000
Aandeel Bitcoin miner Marathon Digital steeg 376% in 1 jaar
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Zoveel geld zou je nu hebben als je een jaar geleden voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen