toncoin
Altcoin, Toncoin

Toncoin grootste stijger van de week, waarom stijgt TON zo hard?

Toncoin, bekend als The Open Network (TON), is de afgelopen week de snelst stijgende cryptomunt op de markt. Deze populaire altcoin zag zijn waarde met meer dan 22% toenemen, terwijl veel andere cryptocurrencies juist een teleurstellende periode beleefden.

De munt bereikte eerder vandaag zelfs bijna zijn hoogste punt ooit. Wat verklaart de succesvolle prestatie van Toncoin in de recente weken?

De opvallende groei van Toncoin

De altcoin Toncoin (TON) heeft in de afgelopen 24 uur een indrukwekkende waardestijging van 3,5% laten zien. Over de gehele afgelopen week bedroeg de koersstijging zelfs 22,5%. Vandaag bereikte TON een hoogtepunt van $7,42, wat dicht bij de all-time high van $7,63 ligt, een record dat op 11 april werd gevestigd.

Toncoin (TON) behoort tot de zeldzame cryptomunten die dit jaar een nieuwe all-time high hebben bereikt. Dit is des te opmerkelijker gezien het feit dat veel andere cryptocurrencies nog steeds ver verwijderd zijn van hun historische piekwaarden.

Waarom stijgt de TON koers?

Een belangrijke reden voor de recente prijsstijging van Toncoin (TON) is de opkomst van Notcoin (NOT), een altcoin die is ontwikkeld op het Toncoin-netwerk. Notcoin is gekoppeld aan een “play-to-earn” spel met dezelfde naam, dat is gebouwd op het Telegram-platform.

Dit spel heeft al meer dan 34,5 miljoen gebruikers aangetrokken. Op 16 mei staat een airdrop van NOT-tokens gepland, waarna de tokens ook verhandeld zullen worden op de Binance-exchange.

De groeiende populariteit van het spel heeft ook veel nieuwe gebruikers naar Toncoin getrokken, wat een explosieve toename van de prijs tot gevolg heeft.

Een andere factor die bijdraagt aan de sterke prijsprestaties van Toncoin is de steun vanuit de venture capital sector. Pantera Capital onthulde op 2 mei dat ze hebben geïnvesteerd in The Open Network (TON), de ontwikkelaars achter Toncoin.

Deze investering is sterk gemotiveerd door de integratie van The Open Network met het messaging platform Telegram, waardoor TON toegang krijgt tot miljoenen gebruikers.

Deze financiële injectie is cruciaal voor de verdere ontwikkeling van Toncoin en stimuleert zowel de groei als de adoptie van het platform.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Toncoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over op Solana gebaseerde memecoin
Bitcoin sterk, maar deze altcoin steelt de show
Het Floki Inu-team geeft waarschuwing af voor oplichting met nep tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Robert Kiyosaki waarschuwt de wereld voor gigantische financiële crash
Dit is waarom de Bitcoin koers hard daalt vandaag
Jason Pizzino: ‘Bitcoin gaat mensen shockeren’