Bitcoin

Trump haalt $25 miljoen op tijdens Bitcoin Conference 2024

Donald Trump groeit in rap tempo uit tot een held voor cryptobeleggers. Tijdens een toespraak op de Bitcoin Conference in Nashville sprak Trump zijn enthousiasme uit voor Bitcoin en de cryptowereld.

Deze openlijke steun heeft hem geen windeieren gelegd; hij wist gigantische donaties binnen te halen van investeerders die zijn pro-cryptostandpunten waarderen.

Trump haalt $25 miljoen op

Bronnen onthullen dat de Trump-campagne voor 2024 maar liefst $25 miljoen heeft opgehaald tijdens de Bitcoin Conference 2024 in Nashville, wat de groeiende steun van de cryptogemeenschap voor zijn herverkiezing benadrukt.

Ook invloedrijke figuren uit de crypto-industrie, grote investeerders en bekende persoonlijkheden uit de crypto- en entertainmentsector hebben hun steun voor Trump uitgesproken, wat aangeeft dat zijn campagne aan momentum wint.

Trumps optreden op de Bitcoin 2024-conferentie was zijn op één na grootste fondsenwervingsactie in zijn drie presidentiële campagnes.

Wat zei Trump tijdens zijn toespraak?

Tijdens zijn toespraak op de Bitcoin Conference sprak Donald Trump met grote lof over de cryptowereld en benadrukte hij het belang voor Amerika om deze industrie te omarmen in plaats van af te stoten. Hij uitte zijn liefde voor Bitcoin en stelde dat de Verenigde Staten alles in het werk moeten stellen om de groei van de crypto-industrie te bevorderen.

Trump bekritiseerde de huidige aanpak van de SEC, die volgens hem de industrie verstikt en ervoor zorgt dat Amerika achterloopt op andere landen. Daarom kondigde hij aan dat hij, zodra hij opnieuw president wordt, Gary Gensler, de huidige voorzitter van de SEC, zou ontslaan en zou vervangen door iemand die een meer pro-crypto houding heeft.

Trump benadrukte verder dat Amerika een Nationale Bitcoinv-oorraad zou moeten opbouwen, te beginnen met de 220.000 BTC die het land ooit in beslag heeft genomen, en dat deze voorraden nooit verkocht zouden mogen worden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers daalt na gemengde inflatiecijfers uit de VS
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Meer risico in de Bitcoin-handel: leverage stijgt naar recordniveau
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag