VeChain VET
VeChain

VeChain versterkt zijn ecosysteem met nieuw patent in de VS

Het blockchain-platform VeChain (VET), dat zich richt op supply chain-oplossingen, heeft opnieuw zijn ecosysteem uitgebreid door een nieuw patent in de Verenigde Staten te verkrijgen. Dit is het derde patent dat VeChain in drie maanden tijd heeft ontvangen.

Het meest recente patent, goedgekeurd op 15 oktober 2024, geeft VeChain exclusieve rechten op een innovatieve methode voor het beheren van temperatuurgegevens binnen de blockchain.

Deze technologie, ontwikkeld door VeChain’s dochteronderneming NanoJClean Technology, is gericht op het efficiënt verzamelen en opslaan van temperatuurgegevens tijdens het transport van temperatuurgevoelige goederen, zoals voedsel, medicijnen en vaccins. Dankzij de opslag van deze gegevens op de VeChain-blockchain wordt de integriteit van de data gewaarborgd, waardoor manipulatie en gegevensverlies worden voorkomen.

Voortbouwend op eerdere innovaties

Dit nieuwe patent sluit aan op eerdere innovaties van VeChain, waaronder een patent gericht op databeveiliging en identiteitsverificatie. Recentelijk introduceerde VeChain ook VePassport, een gedecentraliseerde identiteitsoplossing gelanceerd via de VeBetterDAO, een decentrale autonome organisatie (DAO) binnen het VeChain-ecosysteem. VePassport is ontworpen om de authenticiteit van gebruikers te garanderen en zorgt voor een eerlijke verdeling van beloningen binnen het VET-ecosysteem.

Koersontwikkelingen van VeChain

Ondanks de voortdurende ontwikkelingen blijft de koers van VeChain achter. Net als veel andere altcoins verkeert VET momenteel in een dal. Op het moment van schrijven wordt VET verhandeld rond de $0,023, wat neerkomt op een daling van 91,7% ten opzichte van de all-time high (ATH) in april 2021. Toch zien veel investeerders hierin kansen. VeChain-aanhangers hopen dat de munt tijdens een volgende bull run sterk in waarde zal stijgen en mogelijk een nieuw prijsrecord zal bereiken.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

VeChain nieuws

VeChain krabbelt op na diepe koersval: Kansen op verder herstel nemen toe
VeChain (VET) koersupdate: Zakt de koers naar $0,015?
VeChain sluit strategisch partnerschap met CCRI voor duurzame toekomst
Meer nieuws

Meest gelezen

Robert Kiyosaki waarschuwt voor gigantische crash: Bitcoin koers kan dalen tot $5000
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Handelaar verdient $9 miljoen met investering van $3000 in deze crypto
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk