Dogecoin Nieuws

Whale koopt 400 miljoen Dogecoin ter waarde van $31,6 miljoen

Een whale op Binance heeft een enorme aankoop van 400 miljoen Dogecoin (DOGE) gedaan ter waarde van ruim 30 miljoen dollar .

Whale koopt enorm bedrag

Volgens gegevens afkomstig van ‘WhaleStats’, een crypto data platform dat de activiteiten van de rijkste whales volgt op basis van de Binance Smart Chain (BSC), heeft een whale van Binance Coin (BNB) een grote hoeveelheid Dogecoin gekocht.

De whale, die onder het pseudoniem ‘Scarlet Witch’ gaat, heeft de transactie eerder vandaag uitgevoerd. Volgens de gegevens kocht de whale in totaal maar liefst 400 miljoen DOGE, dat een waarde vertegenwoordigt van circa $31,66 miljoen. Voor de transactie betaalde de whale slechts $0,11.

Scarlet Witch is een van de grootste whales in de Binance Smart Chain en wordt gerangschikt als de 74 grootste in de WhaleStats-ranglijst.

Crypto beleggers houden van Dogecoin

Kleine handelaren hebben ervoor hebben gekozen om stablecoins te behouden te midden van de recente prijsdip. Whales profiteren echter van de lage cryptoprijzen om hun posities in verschillende digitale valuta’s te vergroten.

DOGE is momenteel $0,07 waard, een daling van 89,3% ten opzichte van zijn All-Time High (ATH). Ondanks de enorme val van Dogecoin sinds vorig jaar, hebben grote cryptocurrency bezitters de memecoin altijd gesteund.

Elon Musk, de CEO en oprichter van Tesla, is altijd voorstander geweest van Dogecoin. Evenzo steunt Vladimir Tenev, de CEO en mede-oprichter van Robinhood, de memecoin. Daarnaast heeft Tenev manieren voorgesteld die de munt zullen helpen om de valuta van internet te worden.

Dogecoin nieuws

Dogecoin schiet omhoog na uitspraak Elon Musk over bouwen van mobiele telefoon
Elon Musk deelt aanstaande plannen voor Twitter
Elon Musk: “Twitter gaat de komende maanden een hoop domme dingen doen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten