XRP, Ripple
Ripple

Dit is waarom de Ripple koers stijgt vandaag

Brad Garlinghouse heeft zijn optimisme uitgesproken dat er in juni 2023 een uitkomst zal worden bereikt in de juridische strijd tegen de SEC.

Prijs van XRP stijgt door optimisme Brad Garlinghouse

XRP staat op het punt om een meerjarige neerwaartse trend, die in november 2021 begon, te doorbreken en dat is goed nieuws. Deze sterke prijsprestatie gaat gepaard met een groeiend vertrouwen onder Ripple investeerder over een overwinning van Ripple in de rechtszaak tegen de SEC.

De neerwaartse trend van XRP begon in november 2021. Deze neerwaartse spiraal werd grotendeels veroorzaakt door de rechtszaak die de SEC heeft aangespannen tegen het crypto bedrijf, maar nu een overwinning dichterbij lijkt te komen kan deze trend eindelijk doorbroken worden.

Ook de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, deelt het optimisme en enthousiasme van XRP-houders. Vanaf 19 januari 2023 zijn alle moties volledig ingediend door beide partijen. Momenteel wordt er gewacht op een beslissing van rechter Analisa Torres. Brad Garlinghouse verwacht dat er ergens in de komende maanden een beslissing zal worden genomen, mogelijk al in juni.

Belangrijk niveau

De XRP-prijs bevindt zich momenteel op een belangrijk niveau na het doorbreken van de 30-daagse, 50-daagse en 100-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s). Analist Akash Girimath stelt dat een nieuwe test en daaropvolgende doorbraak boven deze EMA’s de interesse van kopers in XRP bevestigde.

Daarbij komt dat het geweldig nieuws zou zijn als de meerjarige dalende trendlijn vandaag doorbroken zou worden. Als dat lukt lijkt de XRP koers spoedig tot een prijs van $0,50 en later tot $0,60 te gaan stijgen.

Conclusie

Met de verklaringen van Ripple CEO Brad Garlinghouse dat er in juni 2023 een uitkomst zal zijn in de juridische strijd tussen Ripple en de SEC, heeft de XRP koers een sterke stijging laten zien. Dit geeft investeerders hoop dat de meerjarige neerwaartse trend vandaag doorbroken kan worden.

Als dat lukt, zal de XRP koers spoedig stijgen tot een prijs van $0,50 tot $0,60. In ieder geval is het duidelijk dat Brad Garlinghouse optimistisch is over de toekomst van XRP, wat een groeiend vertrouwen heeft gecreëerd onder Ripple investeerders.

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken