Newsbit

Ripple (XRP)

Gaat de Ripple koers vandaag weer stijgen?

Ripple (XRP)

Ripple heeft een enorme prijsstijging meegemaakt de afgelopen week. Koelt XRP af, of zal de prijs vandaag weer stijgen?


De bizarre week van Ripple

Bizar kunnen we deze week wel noemen als we kijken naar de grafiek van XRP. In minder dan zeven dagen tijd steeg de prijs van 1 XRP token van $0,29 naar een hoogtepunt van $0,77. Dat is een wekelijkse koersstijging van meer dan 150%. Sinds deze top is behaald zakte de koers wat terug richting een prijs van $0,69.

Niet alleen de prijsstijging is ongelofelijk te noemen. Ook het handelsvolume is enorm toegenomen. Het dagelijkse handelsvolume van XRP steeg namelijk van $2,4 miljard naar $32,1 miljard.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.


Wat heeft de Ripple prijsstijging veroorzaakt?

Eerder deze week gaf Newsbit aan dat er drie belangrijke factoren zijn die de Ripple koers flink hebben laten stijgen. De eerste factor is een bevestiging van de samenwerking tussen Ripple en de Bank of America. Eergisteren was het eindelijk zo ver dat de langverwachte geruchten over een samenwerking tussen beide partijen werd bevestigd. Ripple noemt de bank één van de belangrijkste klanten van het RippleNet.

Ten tweede heeft Ripple Labs een nieuw product geregistreerd genaamd ‘Paystring’ bij het U.S. Patent and Trademark Office. Dit nieuwe product zorgt voor opwinding. Zeker nu er onlangs naar buiten is gekomen dat Ripple inzet om samen te gaan werken met centrale banken over de hele wereld.

Tot slot hebben we een grote groei van het aantal actieve XRP adressen gezien. Analisten van het analysebedrijf Santiment zeiden dat de eendaagse toename van actieve adressen op 22 november de grootste was sinds 1 mei.


Wat kunnen we verwachten?

In de prijsanalyse van vandaag beschrijft onze analist dat hij nog altijd zeer bullish is over XRP. Er zou een kleine retrace kunnen plaatsvinden maar onze analist acht de kans groot dat de prijs spoedig richting de $0,87277 zal stijgen.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top